Recept na zahradní posezení plné komfortu a designu

Recept na zahradní posezení plné komfortu a designu

25.05.
2022

Dominika Švandová

S vidinou léta stráveného v dosahu slunečních paprsků se stává téma venkovního posezení stále aktuálnějším. Přinášíme proto dávku designové inspirace, která vám pomůže vytvořit z terasy, zahrady nebo pouhého balkonu oázu klidu a pohodlí i místo pro rodinná a přátelská setkání.

Bez kompromisů na kvalitě a odolnosti vůči venkovním podmínkám si každý z kusů zahradního nábytku v našem portfoliu zachovává také vysokou estetickou hodnotu. Posezení poskytující žádaný komfort můžete poskládat z židlí, křesel, pohovek, stolů nebo stoliček. Zahradní nábytek skladem přitom odesíláme téměř okamžitě, a proto je u vás doma přivítáte během několika dní.

Balcony HAY

Palissade HAY

 

Zahradní nábytek vyberete i z řad židlí, které běžně můžete spatřit v interiérech jídelen. Například značka Vitra má ve svém portfoliu hned několik kousků, které jsou vyrobeny z odolného polypropylenu, případně celé z kovu, a tak snadno přečkají i podmínky nepříznivého počasí. Ikonická Eames Chair DKR nebo třeba minimalistická All Plastic Chair tak mohou putovat mezi interiérem a exteriérem a posloužit ve chvílích, kdy jsou třeba další místa k sezení.

Vitra

Vitra All Plastic chair

 

Jakmile jste vybrali stěžejní kusy nábytku, přichází na řadu ty drobnější. Malý odkládací stolek Level vedle pohovky nebo lavice Palissade stojící opodál dotvoří celek, ale nezapřou ani svou praktickou funkci. Jinak tomu není ani u doplňků, jako jsou truhlíky, květináče, polštáře šité z odolné tkaniny nebo i designové konvičky na vodu.

Zahradní posezení

 

  1. Truhlík z kolekce Bau od Ferm Living.
  2. Venkovní polštář z kolekce Desert od Ferm Living
  3. Křeslo do exteriéru i interiéru Desert od Ferm Living
  4. Lavice Palissade od HAY navržena bratry Bouroullec
  5. Recyklovaná konvička Liba od Ferm Living
  6. Truhlík na květiny Plant Box od Ferm Living
  7. Odkládací stolek Level od Ferm Living

 

ferm LIVING

Ferm Living

 

Nakonec se vybavte nádobím, kuchyňskými doplňky a sklenicemi, které budou s kousky zmíněnými výše dokonale souznět. Připraveni tak budete na večeři ve dvou i oslavu s početným seznamem hostů. Jídlo servírované v nádobí Curve od Lind DNA a osvěžující nápoje v designových sklenicích budou chutnat ještě o kus lépe.

Letní stolování

  1. Sklenice z kolekce Collect od &Tradition
  2. Otvírák na lahve Fein od Ferm Living
  3. Příbory na salát Fein od Ferm Living
  4. Sklenice na koktejl Essence od Iittala
  5. Servírovací talíř Curve od Lind DNA
  6. Váza Casca od Ferm Living
  7. Mlýnky Bottle od Menu 
  8. Skleněná brčka Sip Smooth Straw od HAY
  9. Prkénko Chess Cutting Board od Ferm Living

 

AndTradition Collect

Lind DNA

Přeneste pozornost z interiéru do exteriéru a vylaďte venkovní posezení do podoby, která bude tvořit ideální kulisu všem letním zážitkům. Prohlédnout si můžete celou sekci zahradního nábytku nebo se poohlédnout po dalších nezbytnostech z kategorie stolování

Ste zo Slovenska? Prejdite na Recept na záhradné posedenie plné komfortu a designu
Shopping from the EU? Switch to Stylish and comfortable garden seating

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít