Novinky od HAY ve znamení barev a pohodlí

Novinky od HAY ve znamení barev a pohodlí

09.06.
2020

Eliška Koukalová

Oblíbené kolekce značky HAY mezi sebe přivítaly nové varianty. Židle ikonické kolekce About A Chair (AAC) spolu s křesly About A Lounge (AAL) se rozrostly o Soft varianty, stolky řad DLM a Tray Table oblékly nové svěží barvy. 

Navazují na ověřenou klasiku

Kolekce About A Chair od HAY, která se těší velké oblibě, je ztělesněním úspěšné a dlouhotrvající spolupráce mezi designérem a značkou. Stále expandující řada židlí a křesel z pera Hee Wellinga se postupem času vyvíjí a odráží současné potřeby i nároky. Pořád si ale zachovává tvarosloví typické pro kolekci AAC. Kromě židlí a křesel s vypnutým polstrováním teď HAY nově nabízí více polstrované varianty Soft, a to v kolekcích AAC i AAL. Řada Soft podle Wellinga odráží potřebu varibilního sedacího nábytku, u kterého se nyní víc než kdy dříve stírají rozdíly mezi použitím jako čistě kancelářského či ryze odpočinkového.

AAC Soft od HAY

 

Nová křesla AAL i židle AAC zachovávají ty nejlepší estetické kvality svých předchůdců, proto je s nimi můžete snadno sladit. Stejně jako doposud si i u Soft variant můžete vybrat z velkého množství barev i podnoží. Nová je také varianta Soft Duo, která má mírně odlišnou barvu čalounění vepředu a vzadu. 

AAL Soft od HAY

AAC Soft od HAY

AAC Soft od HAY

 

Místo u baru

Sortiment na stránkách DesignVille rozšiřují také barové stoličky Cornet. Jejich tvůrce Jonas Trampedach se pokusil oprášit klasický vzhled barovek a uchopit jej z jiné perspektivy. Při použití inovativní techniky ocelových trubek se nechal inspirovat konstrukcí kola. Sedák z různých typů dřeva i několik variant vzhledu podnože umožní vyladění se zbytkem interiéru k dokonalosti. Na výběr máte navíc ze dvou různých výšek. Pokud váháte, jakou zvolit, třeba vám napoví náš článek: Jak vybrat správnou barovou židli či stoličku?

Cornet od HAY

Cornet od HAY

 

Rozzáří každý kout

Chybí vám v interiéru nádech žluté, oranžové, mátově zelené či tmavě modré? Všechny milovníky sytých odstínů jistě potěší novinky z řad odkládacích stolků HAY. Kolekce Don’t Leave Me (– neopouštěj mě) zkráceně DLM svým tvarem i názvem přímo vybízí k přenášení. Nejinak na tom jsou i stolky Tray Table, které jsou také oděny do nových barev. Jejich minimalistický rám je doplněný o praktický podnos, který ulehčuje manipulaci, a když už není potřeba, stane se zase součástí stolku. Nové zářivé barvy umožní i jinak minimalistickým kouskům vyniknout a upoutat pozornost sytým odstínem.

DLM Sun Yellow od HAY

Tray Table od HAY

Tray Table od HAY

 

Ať už jste příznivci křiklavých barev nebo zarytí minimalisti, mezi novinkami značky HAY najdete obojí. Už víte, který kousek by se vám domů hodil nejvíce?
 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky od HAY v znamení farieb a pohodlia

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít