Novinky od HAY pro jaro 2022

Novinky od HAY pro jaro 2022

16.02.
2022

Dominika Švandová

Na to opravdové jaro si sice ještě chvíli počkáme, přední skandinávské značky ale už nyní přichází s novinkami pro nadcházející sezónu. Ty od HAY vás přimějí na chvíli se zastavit a alespoň v myšlenkách se přenést na terasu plnou slunečních paprsků a designového nábytku. Nebo naplánovat drobnou obměnou interiéru pomocí praktických polic a odkládacích stolků.

Nábytek Balcony

Setkáte se s ním třeba před Dánskou národní galerií, stejně jako na mnoha zahradách milovníků designu. Nábytek Palissade navržený bratry Bouroullec má v řadách venkovního nábytku nezastupitelné místo. Čerstvá novinka z pera francouzského dua proto nutně vzbuzuje velká očekávání. A my jsme si jisti, že je dokáže naplnit.

Bouroullec

HAY Balcony

Řeč je o zcela nové kolekci zahradního nábytku Balcony. Podobně jako je tomu u Palissade, také nový nábytek, vyroben z práškově lakované oceli, se může pochlubit význačnou odolností. Na vaší zahradě, terase či balkóně tak přečká jakékoliv počasí. 

Perforovaný povrch v tomto ohledu skvěle poslouží k rychlému schnutí po dešti, zároveň vytváří jednotnou vizuální linku napříč celou kolekcí, ve které najdete jak jídelní stůl s židlemi, tak i lavice či křesla pro vytvoření nejrůznějších sestav pohodlného posezení.

HAY Balcony

HAY Balcony

HAY Balcony


Police Korpus

I když hledal inspiraci v industriálních postupech, pomocí oblých tvarů vtiskl norský designér Andreas Bergsaker svému návrhu jemnost. Pro HAY vytvořil kolekci polic z lehkého, ale pevného hliníku oděného do několika různých barev. 

Subtilní deska polic Korpus spočívá na sloupcovité základně, celému designu navíc dodávají na multifunkčnosti háčky umístěné vespod, šikovně skryté, dokud se je nerozhodnete použít. Jednoduchý design tak v sobě ukrývá víc, než by se mohlo na první pohled zdát a nabízí celou řadu možných využití – od police s čistě dekorativní funkcí přes úložné řešení v koupelně až po neobvyklý noční stolek.

HAY Korpus

HAY Korpus

 

Stolky Slit Wood

Také v novém provedení jako by byla jejich podnož papírovou skládankou ukrývající se pod jednoduchou deskou. Stolky Slit vyrobené z kovu si našly již mnoho příznivců. A jinak tomu jistě nebude ani v případě těch vyrobených ze dřeva. 

Přírodní materiál dodává stolkům odlišný charakter, zatímco tvar zůstává stejný. Stolky Slit tak můžete napříč interiérem nejrůzněji kombinovat – na výběr přitom budete mít dřevo i kov, několik velikostí i mnoho barevných variant, od přírodního dubu po nepřehlédnutelnou modř.

Slit HAY

Slit HAY

Slit HAY

Povzbudily vás novinky dánské značky k drobné proměně ve vašem interiéru? Nebo jste v očekávání prvních jarních dní zaměřili svou pozornost spíše na exteriér? Prohlédněte si všechna jejich provedení v naší sekci nového designu od HAY

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky od HAY
Shopping from the EU? Switch to News by HAY

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít