Novinky pro rostliny: designové vázy a květináče

Novinky pro rostliny: designové vázy a květináče

19.04.
2023

Dominika Švandová

Mezi novinkami na našem e-shopu se to hemží nejrůznějšími doplňky, díky kterým se váš domov může zazelenat stejně jako okolní příroda. Nechte se inspirovat a připravte se zabořit ruce do hlíny! Tohle jsou květináče, konvičky a vázy z nejnovějších kolekcí skandinávských značek.

Mezi jarními novinkami najdete zcela nové kolekce, jako jsou do posledního detailu promyšlené květináče Hydrous, nebo vázy Hana inspirované japonským uměním aranžování květin. Uniknout by vám neměla ale ani nová provedení již existujících kousků. Třeba oblíbený Plant Box v odstínu žluté, která se napříč novinkami objevuje hned několikrát. 

 

Nové vázy a květináče

  1. Truhlík Plant Box od Ferm Living v novém odstínu straw
  2. Kovová konvička Hydrous od Menu s dřevěnou rukojetí
  3. Kameninová váza Paste od Ferm Living
  4. Váza Hana značky Menu s odnímatelnou dírkovanou deskou pro různá aranžmá
  5. Minimalistický květináč Botanical od HAY s ladící podmiskou
  6. Květináč Hourglass od Ferm Living nově také v odstínu cashmere
  7. Květináč Uneru od Ferm Living doplněný podmiskou
  8. Květináč Daiza od Menu na kovovém podstavci

 

Květináče Hydrous

Navržené tak, aby břímě vhodného zalévání převzaly za vás, kousky z kolekce Hydrous od Menu se postarají o to, aby byly vaše rostliny vždy spokojené. Kameninové květináče jsou vybaveny knotem, který umožňuje kvítkům čerpat vodu přímo ke kořenům, a to v optimálním množství. Vaším úkolem bude pouze čas od času doplnit vodu v podmisce designovou konvičkou, která řadu květináčů několika velikostí doplňuje.

Květináče Hydrous od Menu

Květináče Hydrous od Menu

 

Květináče Daiza

Ručně modelované květináče usazené na vyvýšeném podstavci Daiza přináší značka Menu hned v několika velikostech, které nejlépe vyniknou v uskupení více kusů. Skvěle se tak hodí pro vytvoření zelené oázy uvnitř interiéru nebo v zákoutí terasy. Jejich design upoutá také kontrastem lesklé krémové glazury a černého kovu.

Květináče Daiza od Menu

Květináče Daiza od Menu

 

Vázy Paste

S atypickým pojetím váz přichází značka Ferm Living. Běžný válcovitý tvar spojila s dvěma identickými keramickými pláty pro vytvoření zajímavého 2D efektu a doplnila je ručně malovaným obrysem. Vázy Paste si tak vystačí i bez květin, působí totiž jako tři hravé umělecké sošky.

Vázy Paste od Ferm-Living

 

Květináče Botanical

Naopak střídmý design najdete v kolekci Botanical. Dánská značka HAY vytvořila tyto květináče tak, aby byly nejlepší verzí klasického obalu na květiny. Jednoduchý tvar doplňuje nízká podmiska laděná do odpovídajícího odstínu lesklé glazury. Díky mnoha velikostem i barvám květináčů mezi nimi jistě najdete ten pravý.

Květináče Botanical od HAY

 

Vázy Hana

Na první pohled velmi jednoduchý geometrický tvar váz Hana od dánské značky Menu ožívá, jakmile přidáte květiny. Díky ukryté děrované destičce, která drží každý stonek na daném místě, může totiž každý z květů vyniknout. Část zvanou kenzan můžete navíc kdykoliv oddělat, a vrátit se tak k běžnému aranžování.

Vázy Hana od Menu

Vázy Hana od Menu

 

Možnosti, jak svůj domov oživit květy a zelení, tímto výčtem zdaleka nekončí. Podívejte se i na další novinky z řad květináčů nebo prozkoumejte ty mezi designovými vázami

Ste zo Slovenska? Prejdite na Dizajnové vázy a kvetináče
Shopping from the EU? Switch to Design novelties: vases and planters

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít