Pohodlí bez kompromisů: můj vysněný koutek

Pohodlí bez kompromisů: můj vysněný koutek

24.09.
2019

Dominika Švandová

Každý by měl mít „to“ své místo. Koutek, kde si ráno v klidu vychutná kávu a večer se uvelebí s knihou, aby zrelaxoval po náročném dni. A protože takové místo oceníte o to víc s podzimně sychravým počasím za okny, je nejvyšší čas se nechat inspirovat a takové místo si doma vytvořit.

Ačkoliv pro každého bude jeho vysněný koutek jiný, jedno je jasné – neměl by postrádat pohodlné křeslo. A těch máme v DesignVille celou řadu. Vybere si tak milovník romantického stylu i ikonických designových kousků. 

Koutek pro romantiky

Křeslo Fri, které pro značku Fritz Hansen navrhnul designér Jaime Hayón, je mimořádně pohodlné křeslo, které svým jemným designem s kovovou podnoží skvěle zapadne do romanticky laděného interiéru. Aby byl koutek kompletní, přidejte stolek Planner s mramorovou deskou, stolní lampu Night Owl a praktický pouf, který poslouží jako podnožka nebo další sezení.

Fri Fritz Hansen

Přátelsky útulný

Opravdu útulný koutek vytvoříte s křeslem Little Petra od &Tradition. Tohle přívětivé křesílko menší velikosti přímo vybízí k posezení s šálkem horkého čaje. Pokud navíc zvolíte variantu z ovčí vlny, bude vás příjemně hřát. Abyste měli horký nápoj kam odložit, doplňte křeslo policí Column a nezapomeňte ani na osvětlení. Sáhnout můžete třeba po hravé lampě Flowerpot v závěsné či stolní variantě. 

Little Petra od AndTradition

Little Petra od AndTradition

Koutek pro designové nadšence

Každý designový fajnšmekr jistě ocení kousek, který se řadí mezi největší ikony dánského designu: křeslo Egg od Arne Jacobsena. Pro správnou atmosféru koutek doplňte hřejivým plédem Rhythm z lamí vlny, svícny Fritz Hansen a podlahovou lampou Suspence nebo další ikonou, stojací lampou Kaiser Idell

Egg Fritz Hansen

Řemeslná dokonalost

U designových ikon ještě chvíli zůstaneme. Eames Lounge Chair značky Vitra se mezi ně řadí již více než 60 let. A stejně jako v době, kdy ho manželé Eamesovi představili světu, i dnes je symbolem maximálního komfortu. Křeslo, které svým do posledního detailu bezchybným provedením potěší i ty nejnáročnější, můžete pořídit společně s podnožkou, která zajistí ještě větší pohodlí. Ve stejném duchu je laděný také odkládací stolek Occasional Table pro odkládání drobností a policový systém Planner na všechny vaše oblíbené knihy. 

Eames Lounge Chair

Hravé pohodlí

Vysoké opěradlo a hravé křivky křesla Doze zajistí pohodlí, zatímco kovová podnož působí vzdušným dojmem. Tuto čerstvou novinku značky Muuto můžete doplnit lampou Strand, příjemným kobercem Pebble nebo hřejivým přehozem Ample. Výsledkem bude moderní koutek, který skvěle zapadne do skandinávsky laděného bydlení. 

Doze Muuto

Tak už víte, jak bude vypadat váš vysněný koutek? 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Môj vysnívaný kútik
Shopping from the EU? Switch to My dream corner

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít