String, policový systém, který si zamilujete

String, policový systém, který si zamilujete

03.07.
2018

Markéta Kubešová

Jednoduchý, čistý design, nekonečno možností kombinací, estetika lahodící oku - takový je ikonický policový systém String od stejnojmenné značky.

String Systém je opravdovou designovou ikonou se širokou škálou předností, které mu nelze upírat. Vy z vás, kteří již String systém znáte, nám jistě dáte za pravdu. A pokud je to dnes poprvé, co se se značkou String setkáváte - tím lépe, velmi rádi vám tuto čerstvou novinku v naší nabídce představíme!

String

Značka String nabízí odlehčený policový systém, který si můžete libovolně sestavit z tenkých kovových bočních panelů a široké nabídky závěsných polic, komod, či dokonce stolků a přizpůsobit si jej tak dokonale vašemu interiéru.

Policový systém vytvořili v padesátých letech manželé Nisse a Kajsa Strinning. Pro svou okamžitou popularitu se stal jednou z hlavních ikon tehdejší doby a nás nepřekvapuje, že se jeho nadčasový design těší své oblíbenosti po celém světě dodnes.

String

Za vznik mu však dala i soutěž, kterou v roce 1949 vyhlásilo tehdejší největší švédské nakladatelství Bonnier, jejímž předmětem měl být policový systém primárně určený k ukládání knih, který by splňoval tři základní atributy: měl být snadno sestavitelný, přepravitelný a cenově dostupný. Přesně takový systém již v myšlenkách Nisse Strinninga existoval a soutěž, kterou se svým návrhem následně vyhrál, tak byla finálním impulzem k realizaci.

String

String systém je možné díky široké nabídce komponentů přizpůsobit na míru přímo vašemu prostoru a to jakékoliv místnosti ve vašem domě. V rámci systému String vznikla také kolekce kompaktních polic String Pocket.

String

string

Budeme rádi, když si prohlédnete naši kompletní nabídku. A pro inspiraci jsme pro vás na závěr článku připravili několik inspiračních fotografií:

String

String

String

String

String

Ste zo Slovenska? Prejdite na String, policový systém, ktorý si zamilujete

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít