Nové barvy košů Restore exkluzivně na DesignVille

Nové barvy košů Restore exkluzivně na DesignVille

14.12.
2016

Lucie Čačalová

DesignVille jako první v Česku uvádí tři nové barvy populárních košů Restore od Muuto. Pojďte si je prohlédnout!

Multifunkční koše Restore patří dlouhodobě k nejoblíbenějšímu sortimentu dánské značky Muuto, která na jarních veletrzích 2017 představí tři nová provedení těchto bestsellerů. Již nyní si však Muuto vybralo DesignVille za svého partnera při uvedení této novinky na český trh, díky čemuž jsme jako první v Česku exkluzivně zařadili do sortimentu tři nová provedení košů Restore v barvách Black Melange, Midnight Blue a Aqua, která bude možné jinde zakoupit až na jaře dalšího roku. 

Black Melange, Midnight Blue a Aqua

Tak zní názvy nových variant, za nimiž se skrývají tři nadčasové, tlumené barvy, které výborně zapadnou do každého interiéru.

Black Melange je jako černá káva s mlékem, kdy se černou plstí proplétají nitky krémové barvy, které odlišují tuto variantu od základního černého provedení. Midnight Blue připomíná noční oblohu, na niž se díváte hluboko v lesích - tak tmavě modrá, že někdy působí až černě. Odstín Aqua v nás evokuje vodní hladinu, na které se třepotají odstíny tyrkysové a zelenkavé.

Nové barvy můžete pořídit buď v klasickém provedení Restore, ve variantě Restore Tray jako podnos nebo Restore Round jako velký kulatý koš. Všechny tři zpracování mají společné příjemné provedení z plsti na pevné konstrukci z recyklovaných PET lahví (odtud také jejich název). Nemačkají se a ať už do nich dáte cokoliv, skvěle drží svůj tvar. 

Nebojte se kombinovat

V nabídce DesignVille tedy nyní najdete 12 barev košů Restore, které lze dle libosti kombinovat mezi sebou. Neutrální odstíny poskytnou nespočet možností pro nenápadné, avšak stylové uschování všech nezbytností, zatímco výraznější barvy dodají interiéru šmrnc.

Všechny varianty košů ve všech nových odstínech máme skladem a snadno se z nich tedy mohou stát skvělé dárky pod vánoční stromeček!

Ste zo Slovenska? Prejdite na Nové farby košov Restore na DesignVille

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít