Představujeme jarní novinky: Muuto

Představujeme jarní novinky: Muuto

17.05.
2021

Dominika Švandová

Designové novinky z dílny dánské značky Muuto navrací pozornost k zavedeným kolekcím. Závěsná svítidla, židle, stolky či dekorativní vázy, které si již získali mnoho příznivců, se představili v novém kabátu – dalších velikostních i barevných provedeních. Zcela novým přírůstkem v sortimentu Muuto jsou pak minimalistické stolky Soft.

Díky jednoduchému, harmonicky tvarovanému designu zapadnou lampy Ambit do různých prostor, navíc se snadno kombinují jak mezi sebou, tak s dalšími kusy v interiéru. Nové možnosti přináší rozšíření oblíbené kolekce o další velikost a barvu. S průměrem 55 centimetrů se závěsná lampa Ambit snadno stane dominantou místnosti, zatímco nový světle modrý odstín je dokonalým vyvážením střídmosti a pestrosti.

Muuto lampa Ambit

Muuto lampa Ambit

 

Oblých, jemných křivek se drží také nové stolky Soft. Pro Muuto je navrhl švédský designér Jens Fager, v jehož tvorbě hraje prim funkčnost. Není tak překvapením, že minimalistické odkládací stolky s kruhovou deskou najdou své praktické využití v obývacím pokoji, stejně jako v komerčních prostorách nebo třeba v kavárně. 

Muuto stolek Soft

Muuto stolky Soft

 

Nádhernou dekorací, s květinami i bez, jsou vázy z kolekce Ridge. Ručně odlévané keramické vázy mezi sebou přivítaly zatím nejdrobnějšího člena s výškou 16,5 centimetru. Všechny tři velikosti teď pořídíte také v hřejivé béžové, která dokonale souzní s původními odstíny krémové a cihlově červené. 

Muuto vázy Ridge

 

Design, který usnadní práci nejen v kanceláři, ale také v prostředí domova získává stále více pozornosti. Stolky Relate jsou přesně takové – jsou šikovným pomocníkem, když se rozhodnete z pohodlí pohovky vyřídit pár e-mailů, ale své uplatnění najdou i po zaklapnutí notebooku. S rozšířením kolekce o nová provedení, barvy a také velikost s výše položenou deskou teď navíc snadno vyberete ten pravý. 

Muuto stolek Relate

Muuto stolek Relate

 

Samotný název značky Muuto pramení ze snahy nahlížet tradiční skandinávský styl novou perspektivou. S touto myšlenkou značka představila také nové provedení celé řady dřevěného nábytku napříč kolekcemi. K světlému dubovému dřevu, které je v severském designu hojně zastoupeno, přibylo provedení tmavě mořeného dubu. Nový charakter tak získal nábytek z kolekcí Cover, Visu, Nerd a dalších.

Muuto židle Visu a Nerd

Muuto židle Cover

 

Prohlédněte si celou nabídku novinek Muuto a nenechte si ujít žádný z kousků, který může vedle zavedených kolekcí oživit také váš interiér. 
 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Jarné novinky Muuto

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít