Podzimní novinky Muuto 2019

Podzimní novinky Muuto 2019

17.09.
2019

Dominika Švandová

Do DesignVille míří čerstvé novinky severského designu od dánské značky Muuto. Nechybí kolekce svítidel, novinky z řad nábytku, rozmanité doplňky i teplé přehozy, které s příchodem podzimu zvlášť oceníte. Novinky společně s oblíbenými produkty v nových odstínech tak nabízí mnoho možností, jak oživit interiér o nové designové kousky.

Nové kolekce nábytku 

Snad tou nejvýraznější novinkou je křeslo Doze – jde totiž o jediné křeslo v nabídce Muuto s vysokým opěrákem, který nabízí nevšední komfort. Kombinace skandinávského stylu a využití linií typických pro nábytek 70. let tvoří moderní pojetí klasického křesla, štíhlé kovové nohy mu zase propůjčují vzdušnost a lehkost. Křeslo můžete také pořídit spolu s ottomanem jako nenahraditelné duo k odpočinku. 

doze lounge chair

doze lounge chair

Pro kratší posezení poslouží další z novinek, poufy Echo.  Díky čistému symetrickému designu najdou uplatnění v každé místnosti, o to víc, že si můžete vybrat z několika výrazných i tlumených barev. 

echo pouf

Nová svítidla Strand 

Další zcela novou kolekcí jsou závěsná svítidla Strand, která pro Muuto navrhnul britský designér Benjamin Hubert. Lampy vyzařují teplé světlo, příjemně rozptýlené stínítkem z lakované pryskyřice, která pokrývá kostru z oceli.  Kolekce obsahuje svítidla jemných linií v několika tvarových a velikostních provedeních, jejichž kombinací vytvoříte zajímavé formace připomínající nadýchané obláčky. 

Strand svítidla Muuto

Strand svítidla Muuto

Nové doplňky a textil 

Doplňky jsou tím, co ve spojení s kolekcí svítidel a nábytku dotváří celkovou atmosféru značky. Právě proto Muuto představilo hned několik nových doplňků, od stylového džbánu po hravé věšáky.

Právě zmíněný džbán s názvem Tub zaujme jedinečným industriálním designem inspirovaným kanystrem na benzín. Jedinečným tvarem se může pyšnit také nová váza Ridge, jež díky uměleckému provedení působí dobře s květinami i sama o sobě. Nové věšáky Attach si zase pohrávají s kontrastem dvou materiálů - dubového dřeva a lakovaného hliníku - i s kontrastem oblých a hranatých tvarů. 

Tub Muuto

Ridge Muuto

Attach Muuto

Mezi čerstvými novinkami značky Muuto najdeme také nové přehozy a polštáře z toho nejpříjemnějšího materiálu. Právě včas pro sychravý podzim! Nová řada textilií zahrnuje přehozy Ample, přehozy Rhythm a polštáře Twine a Layer vyrobené ze 100% lamí vlny. Vlna z mladých lam představuje lehký a mimořádně jemný materiál, význačný svou kvalitou. Díky schopnosti odpuzovat vodu a nečistoty je samočistící, a tak se snadno udržuje a dlouho vydrží v perfektním stavu.

Thythm Muuto

Layer Cushion Muuto

Rozšíření barevné škály

Spolu s novými kolekcemi Muuto pozměňuje také svou charakteristickou škálu barev, kterou obohatí tmavá zelená, modro-šedá, šedá s hnědým nádechem nebo tlumená oranžová. Nové teplé odstíny se netýkají jen novinek, ale také stávajících bestsellerů. Nových barev se tak dočkaly například oblíbené koše Restore, lampy Leaf nebo populární věšáky The Dots v dřevěné i kovové kolekci. Úplnou novinkou jsou pak keramické The Dots Ceramic v oranžové, světle modré a růžové. Rozšířena je také kolekce polic Folded, které jsou nyní k dostání v nových barvách i nové velikosti. 

Muuto-nove-barvy

Leaf Lamp Muuto

The Dots Muuto

Nechcete si nechat ujít žádnou z novinek? Prohlédněte si všechny novinky značky Muuto

Ste zo Slovenska? Prejdite na Jesenné novinky Muuto 2019

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít