Novinky od Muuto na DesignVille

Novinky od Muuto na DesignVille

19.09.
2016

Lucie Čačalová

Sortiment dánské značky Muuto je nepřeberný a proto nás těší, že jsme i do nabídky DesignVille zařadili několik novinek, které vám nyní rádi představíme. Snad se vám budou líbit stejně jako nám...

The Dots - kovová varianta

Kov je nadčasový, stylový a i malý detail dokáže interiér pozvednout na vyšší level. A taková je i nová série The Dots Metal v provedení hliník, mosaz a ocel s černým lakem, která plynule navazuje na tak oblíbené dřevěné The Dots.

Kovové věšáčky jsou oproti těm dřevěným menší, avšak ve společné kombinaci vytváří zajímavé kontrasty. Mezi sebou můžete kombinovat i jednotlivá kovová provedení - skvěle vypadají skupiny všech velikostí na tmavé stěně, kde krásně vynikne jejich lesklý povrch evokující dojem luxusu.

Nadýchaná sedací souprava Oslo

Kolekce sedacího nábytku Oslo, kterou navrhlo designerské duo Anderssen & Voll, je doslova nebeská. Tedy alespoň její "nadýchaný" vzhled v nás evokuje božské posezení na 2- nebo 3-místné sofa, křesle, poufu či lavici.

Každý kus nábytku se dodává v několika barevných provedeních z textílií Kvadrat, z nichž například růžová, žlutá či tangerine dokonale prozáří interiér. 

Minimalistické police Compile

Řešení úložných prostor není nikdy dost. Stejně uvažovala i mladá designérka Cecilie Manz, která pro Muuto navrhla policový systém Compile v pevné ocelové konstrukci s matným lakem odolným proti škrábancům i otiskům prstů. Osm tvarových variant ve třech barvách má společný znak - zahnutou zadní hranu police, která zajistí, že nikde nic nevypadne.

Police si dokážeme představit v domácnosti, třeba šatně či spíži, nebo také v kanceláři i komerčních prostorách. Police svým způsobem otvírají prostor kreativitě, neboť do nich věci můžete skládat jak jednotlivě, tak si i vyhrát s různými krabicemi a organizéry. O dekoracích nemluvě!

Elegantní posezení na pohovce Outline

Při pohledu na pohovky Outline se nám evokuje jediné - elegance, kvalita, nadčasovost. Pohovky, jejichž polštáře jsou plněny mimo jiné peřím, jsou maximálně pohodlné. Díky provedení v několika barvách textílií i kůže a minimalistickému vzhledu se výborně hodí jak do obývacího pokoje, tak i například do luxusní pracovny, o níž jsme psali v naší kancelářské inspiraci.

Novinky v kolekci Corky

Karafa Corky je díky naddimenzovanému korkovému víčku nezapomenutelná. Muuto rozšířilo stávající čiré provedení karafy a nízkých sklenic o kouřově zabarvené sklo a přidalo také vysoké sklenice

Nové varianty židlí Fiber a Visu

Židle Fiber a lounge křesla Visu jsou stálicemi v sortimentu Muuto, k nimž jsme doplnili nové barevné a materiálové varianty. U židlí Fiber to je nadčasová kombinace černého sedáku s černými nohami u různých variant.

Naopak u lounge křesla Visu jsme přidali barvy - tlumenou zelenou "dusty green" a čalouněné varianty v krásné tmavěmodré Kvadrat Steelcut 775 a modrošedé Umami 3743.

Jak se vám novinky z dílny Muuto líbí? Dejte nám vědět v komentářích a sledujte nás také na facebooku a instagramu, kde sdílíme nejhezčí interiérové inspirace, v nichž Muuto rozhodně nesmí chybět.

UložitUložitUložitUložit

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky od Muuto na DesignVille

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít