Designová LED svítidla od Normann Copenhagen

Designová LED svítidla od Normann Copenhagen

16.01.
2017

Lucie Čačalová

Značka Normann Copenhagen uvedla ke konci minulého roku několik novinek a mezi nimi i lampy, které zaujmou nejen stylem, ale také úspornou LED technologií. Všechny je najdete na DesignVille, tak se na ně pojďte mrknout!

Normann Copenhagen na podzimním veletrhu Maison et Objet vytáhl z rukávu hned několik es v podobě stolních, nástěnných, stojacích i závěsných lamp, které zaujmou kombinací vizuálního minimalismu a maximální funkčnosti. Pojďme je prozkoumat blíž!

Stolní LED lampa Momento

Lampa Momento vnese na pracovní stůl vyladěné tvary inspirované klasickou kancelářskou lampou s provedením z lakového kovu. Industriální styl doplnili designéři elegantními tvary, k nimž navíc přidali integrovaný LED zdroj pro úsporu energie a čočku pro rozptyl světla, která vytváří příjemné světlo. Zkrátka pracovní lampa k pohledání!

Stojací LED lampy Stage

Lampa Stage vám může připomínat jevištní osvětlení, kterým se také designéři Daniel Debiasi a Federico Sandri inspirovali. Věřte ale, že udělat si z domácnosti soukromé jeviště není úplně na škodu.

Podle natočení stínítka dokáže lampa vytvořit jak rozptýlené světlo pro navození nálady, tak i přímé, bodové osvětlení vhodné například ke čtení. Úsporný LED zdroj nezatíží vaši kapsu a stabilní kovová konstrukce zase zajistí, že lampu snadno přenesete, kam budete zrovna potřebovat.

Stolní LED lampy Flow

Nenápadný vzhled lampy Flow se subtilní kovovou konstrukcí, kde na sebe jednotlivé části navazují plynule jako větve vyrůstající z kmene stromu, se přímo nabízí k umístění na pracovní stůl.

Lampu můžete natočit do nespočtu různých pozic přesně podle vašich potřeb a vesele s ní svítit klidně celý pracovní den - vestavěný LED zdroj se postará o úsporu energie. Možná byste to do ní na první pohled neřekli, ale lampa se perfektně hodí i k osvětlení větších pracovních ploch. 

Nástěnné lampy Rise

Lampička Rise představuje, dle slov designérky Marianne Andersen, lampu, kterou jste vždy chtěli. Striktní linie stínítka z lakovaného kovu opticky změkčuje podstava z jasanového dřeva. Lampa se dá natáčet a snadno se tak stane neodloučitelným parťákem pro večerní čtení.

Nová varianta populární Amp lampy

Na závěr přidáme ještě oblíbenou lampu Amp, jejíž stávající provedení z kouřového skla doplnily také elegantní varianty z mléčného skla s detaily ve světlém mramoru.

Vedle tohoto širokého spektra svítidel najdete na DesignVille i další novinky z dílny Normann Copenhagen: praktický policový systém Work, nové varianty mís Krenit či krásná dřevěná prkénka Part

Ste zo Slovenska? Prejdite na Dizajnové LED svietidlá od Normann Copenhagen

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít