Jak na designovou a efektivní předsíň se systémem String

Jak na designovou a efektivní předsíň se systémem String

26.09.
2023

Eliška Koukalová

Drobná zákoutí, velkorysé prostory, atypická zkosení... Kdybyste zkoušeli najít předsíň, pro kterou String System nemá řešení, asi budete hledat hodně dlouho. Velká škála možností, spousta doplňků a nadčasový design se postarají o efektivní řešení kdekoliv. Díky variabilitě vás navíc jen tak nepřestane bavit.

string-system-hallway-black-beigebackround_portrait

Legendární policový systém String byl sice navržen roku 1949, od té doby ale nasbíral další řádku komponent a provedení, díky čemuž nachází uplatnění opravdu kdekoliv. Proto i v případě předsíně se ukládání věcí stane opravu hračkou. Díky nápomocnému konfigurátoru výrobce můžete zkoušet různé kombinace, než dojdete k té nejefektivnější. 

hallway-string-180924-0250_landscape

Vícero barevných provedení, vždy nadčasový design

Jako první je dobré rozmyslet si barevné provedení: všechny sestavy se skládají z různě vysokých a hlubokých bočnic. Vybírat můžete z bílé, černé, béžové, hnědé a šedé. Podle hloubky a rozteče pak můžete mezi bočnice skládat jednotlivé díly v různých provedeních dřeva či v lakované oceli. Ať už zvolíte jakoukoliv kombinaci, jedno je jisté: nadčasový design systému String prověřený desítkami let vás nezklame.

solution-string-system-hallway-white-walnut-floor-panels-accessories_portrait (2)

Velké spektrum příslušenství

Je jen na vás, zda raději čepice a rukavice schováte do dílu se šuplíky či dvířky, nebo je rozčleníte do police se třemi přihrádkami. Na sluneční brýle zase poslouží sada závěsných organizérů. Pokud si kromě prvotřídního designu potrpíte i na boty, jistě oceníte zkosené perforované police, které jsou vyrobené z kovu pro větší praktičnost. 

Predsin_string

string-system-hallway

Sestaveno za vás

Díky škále promyšlených doplňků vytvoříte velmi funkční a zároveň estetickou sestavu. Ta se může vyvíjet spolu s dalšími potřebami, rostoucí rodinou i prostorem. Napovědět mohou už předdefinované sestavy String, které máme v nabídce. Stejně jako všechny díly pro případ, že by se vám hodilo o polici, věšák či přihrádku navíc...

hallway-string-180924-0216_portrait (1)


 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Ako na dizajnovú a efektívnu predsieň so systémom String
Shopping from the EU? Switch to How to design and efficient hallway with String

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít