Inspirace z DesignVille showroomu: pracovní koutek

Inspirace z DesignVille showroomu: pracovní koutek

11.09.
2019

Dominika Švandová

Máte po létu pocit, že vaše pracovna potřebuje nutný update? Pak pro vás máme další z inspirativních článků věnujících se prostorům určeným k práci. Tentokrát vám ukážeme, jak jsme pracovní koutek zařídili přímo v našem showroomu.

Základem pracovního koutku je nábytek značky HAY, který se vyznačuje jednoduchostí, praktičností a cenovou dostupností. Stůl z řady Copenhague má minimalistický design, přesto mu nechybí jedinečný prvek, kterým jsou rozšiřující se dřevěné nohy. Židli jsme vybrali z ikonické řady About a Chair, v jejíž pestré nabídce najdete židle a barové stoličky do kuchyně, veřejných prostor i pracovny – tam se budou hodit zejména židle otočné, polstrované, případně s kolečky. Dvojici nábytku jsme doplnili velkou nástěnkou, která vytváří prostor pro inspiraci i organizaci obrázků a poznámek, které chcete mít neustále na očích. 

showroom pracovní koutek HAY

  1. Stůl Copenhague CPH 90 od HAY
  2. Otočná polstrovaná  židle AAC 21 od HAY
  3. Víceúčelová nástěnka Frame od Ferm Living

SHOWROOM HAY

SHOWROOM-HAY

Položkou, kterou byste neměli při výběru kousků do pracovny opomenout, je především kvalitní osvětlení. Fifty-Fifty v malé verzi od HAY je lampa, která na funkčnosti zaručeně nestrádá. Jak naznačuje název, její tělo tvoří vyvážená konstrukce s možností polohování. Díky tenkému tělu navíc nezabírá mnoho prostoru a při práci nezavazí.

Skvělým společníkem vám bude také lampa Buddy od Northern. Ačkoliv její konstrukce nenabízí tolik možností polohování, světlo si přece jen můžete díky pohyblivé horní části nasměrovat tam, kam potřebujete. Sympatickým a praktickým řešením je pak "kelímek" na tužky a další drobnosti umístěný v její základně. 

Hay pracovní koutek

SHOWROOM-HAY

Ve své pracovně jistě oceníte také chytré a stylové doplňky. Organizéry Nic Nac vám pomohou udržovat na stole pořádek, zatímco sešity a lepící bločky od Normann Copenhagen poslouží k zaznamenání všech nápadů a úkolů. Hrnky Design Letters se mohou stát designovým držákem na tužky a k plnému využití nástěnky se budou hodit připínáčky stejné značky nebo sada magnetů značky Vitra. A vyladěnému pracovnímu koutku nic nechybí! 

showroom-hay

Přijďte si zmíněné produkty sami vyzkoušet do našeho brněnského showroomu!

Inspiraci můžete načerpat také v našem článku Zpátky do práce: perfektní domácí pracovna, kde vás provedeme několika kroky k vytvoření prostředí, ve kterém se práce stane radostí.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Inšpirácie z DesignVille showroomu: pracovný kútik

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít