Dětský pokoj podle Nofred

Dětský pokoj podle Nofred

11.05.
2023

Dominika Švandová

Má poskytnout prostor pro zábavu, odpočinek i učení se novým věcem. Navrhnout dětský pokoj, který bude splňovat požadavky malých i dospělých, tak nemusí být zrovna snadné. Přinášíme proto pár tipů inspirovaných dánskou značkou Nofred, která nově rozšířila naše portfolio o další řadu kvalitního designu pro děti.

Místo pro kreativitu 

Už od útlného věku by v pokojíčku neměl chybět stoleček s židlí, právě tady totiž budou vznikat první umělecké kreace vašich nejmenších. Krásný set z kolekce Mouse se svými drobnými rozměry hodí už pro ty od dvou let, ani čerství školáci se však nemusí vzdát roztomilého designu napodobujícího myší ouška. Domácí úkoly mohou psát v pohodlí stejného setu, jen ve větším provedení určeném pro děti od 6 do 10 let.

Mouse Nofred

Kolekce Mouse se stala pro charakteristický tvar opěrek velmi oblíbenou a jasně rozpoznatelnou, její design je však současně velmi minimalistický. Dokonale reprezentuje hlavní pilíře značky Nofred, mezi které patří kvalita, bezpečnost a udržitelnost. Přestože bude děti doprovázet jen několik let, dánská značka věří, že díky nadčasovému a bytelnému zpracování poslouží i dalším generacím. A to ostatně i díky zmíněné jednoduchosti, která vám dovolí nábytek umístit do jakéhokoliv interiéru ať už jde o dětský pokoj, nebo jiné prostory. 

Mouse Nofred

Praktická řešení v roztomilém kabátu

Není náhodou, že v portfoliu Nofred najdete celou řadu funkčních doplňků. Záměrem této dánské značky je totiž tvořit hezké věci, které budou přirozenou součástí každodenního života.

Například nejrůznější úložná řešení budou v dětském pokoji vždy vítaná, o to víc, zvládnou-li svým designem nadchnout jak pořádkuchtivé rodiče, tak samotné děti. Domeček z kolekce Harbour může sloužit k hraní i jako drobná skříňka. V nabídce Nofred najdete i několik věšáků, které sice budou plnit jen jednu funkci, přesto jejich design není nudný ani obyčejný.

Nofred Harbour

Doplňky od Nofred

Nofred Stars Moons Hooks

Box Cube je dalším příkladem multifunkčních řešení. Uvnitř ukryje mnoho dětských pokladů, zároveň bude fungovat jako odkládací stolek či stolička. Snadno se přenáší díky otvorům na protilehlých stranách, přesto možná uvítáte možnost doplnit box kolečky, které přesun napříč domem ještě usnadní.  

Nofred Cube Storage

V žádném dětském království nesmí chybět maličkosti, díky kterým každé dítě ztratí pojem o čase při hodinách hraní, nebo kousky, které celý prostor zútulní. I ty přitom mohou být vkusné, nadčasové a z kvalitních materiálů jako je dřevo, bavlna či korek. Portfolio značky jich nabízí hned několik.

Jmenovat můžeme například magnetickou nástěnku Noticeboard, kterou doplňují magnety různých geometrických tvarů, nebo stavebnici Creative Cork. Děti zabaví a současně rozvíjí jejich dovednosti a představivost. Nehledě na to, zda zrovna staví korkové městečko, nebo za pomoci magnetů vystavují na obdiv své oblíbené výkresy. 

Nofred Noticeboard

Nofred Creative Cork

Inspiroval vás článek k menší, či větší proměně dětského pokojíčku? Neváhejte prozkoumat celou nabídku naší nové značky Nofred plnou dětského designu, jenž si zamilují děti i dospělí. 
 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Detská izba podľa Nofred
Shopping from the EU? Switch to Children's room by Nofred, a new brand in our portfolio

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít