Newbie: Pohádkový svět tapet

Newbie: Pohádkový svět tapet

24.02.
2020

Lákající svět dobrodružství, rozkvetlá louka i magický les plný zvířecích kamarádů. Nová kolekce tapet Newbie od BorasTapeter je stvořená na míru dětem, jejich snům a bohaté fantazii.

Kolekce dětských tapet Newbie vznikla ve spolupráci dvou švédských značek. Za poutavým designem stojí designové studio Newbie, zatímco značka Borastapeter přispěla svými bohatými řemeslnými zkušenostmi. Výsledkem je kolekce obsahující celkem 15 různých nápaditých motivů v té nejlepší kvalitě vliesových tapet.

 

Snový svět květin a zvířat 

Mnoho z motivů tapet Newbie čerpá z přírody, rozkvetlých rostlin, lesů a zvířat. Na tapetách Magic Forest a Forest Friends tak najdete roztomilé huňaté veverky, králíčky, lišky a zajíce  i další lesní kamarády. Tapety inspirované lesní říší jsou dostupné v klasickém i velkoformátovém provedení. 

Newbie

Newbie Forest Friends

Newbie Magic Forest

Newbie Magic Forest

 

Wild Jungle ve světlém nebo tmavém barevném provedení přenese děti do tropického deštného pralesa, kde se setkají s řadou exotických zvířat jako jsou leopardi, opice a tukani. 

Newbie Wild Jungle

Newbie Wild Jungle

Newbie Wild Jungle

 

Dokonale útulnou atmosféru v dětském pokoji vykouzlí květinové vzory. V nabídce najdete hned několik motivů: romantický motiv růží Rose Garden či výraznější Rosie nebo motiv Jasmine s drobným vzorem, který se bude skvěle hodit i do menších pokojů. 

Newbie Rose Garden

Newbie Jasmine

Newbie Rosie

S tapetami za dobrodružstvím

S novými tapetami Newbie čeká na děti nevšední dobrodružství. S tapetami Treasure Island se mohou vydat na plavbu pirátskou lodí až k dalekým ostrovům, zatímco podmořský svět zobrazují tapety Whales s jemným motivem velryb. 

Newbie Treasure Island

Newbie Whales

Whales Newbie

 

Další nezapomenutelný výlet čeká na ty nejmenší s tapetami Adventure a Bon Voyage s ilustracemi map, letadel a horkovzdušných balonů. Je jen na dětské představivosti, který kus světa objeví.

Newbie Adventures

newbie Bon Voyage

Newbie Bon Voyage

 

Nevíte, který z motivů vybrat? Podívejte se jak tapeta vypadá na zdi s jednoduchým simulátorem tapet nebo ji vyzkoušejte přímo ve svém interiéru – stačí si do telefonu stáhnout aplikaci Wonderwall AR by Boråstapeter (pouze pro iOS), která díky technologii rozšířené reality přenese tapety z nabídky BorasTapeter na vaše zdi. Vypočítat, kolik rolí budete potřebovat, vám pomůže naše kalkulačka tapet, kterou najdete u každé tapety. 

Newbie BorasTapeter

Vliesové tapety, jako jsou ty z kolekce Newbie, mají vysokou životnost, jsou omyvatelné a stálobarevné. Do dětských pokojů tedy ideální! Prozkoumejte celou kolekci Newbie

Ste zo Slovenska? Prejdite na Newbie: Rozprávkový svet tapiet

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít