Dětská kolekce nábytku Little Architect od Ferm Living

Dětská kolekce nábytku Little Architect od Ferm Living

23.03.
2018

Kristina Lund

Máme velikou radost, že vám můžeme představit první kolekci dětského nábytku, která se zabydlela u nás v DesignVille - Little Architect od Ferm Living pro všechny tvořivé a zvídavé děti.

Moderní kolekce nábytku Little Architect je stvořená na míru vašim ratolestem. Nábytek svou velikostí přesně odpovídá dětským potřebám a díky svým čistým liniím dopřává dětem dostatečný prostor k rozvoji jejich vlastní kreativity.

Little Architect

Little Architect Dark Green

Inspirace pro tuto kolekci vychází z klasického dětského nábytku z poloviny 19. století, který byl velmi jednoduchý a funkční.

V kolekci Little Architect najdete židličku, stůl, psací stůl, lavici, stoličku a dva praktické organizéry. Celá kolekce je vyrobená z barevně lakované jasanové dýhy a můžete vybírat z pěti tlumených odstínů, které se dají vzájemně dobře kombinovat. Výběr barev můžete nechat přímo na dětech, které se jistě rády zapojí! 

Organizéry Little Architect

Organizéry Little Architect doplňují celou kolekci nábytku a děti je využijí na pastelky, hračky a všechny své drobnosti. Organizéry jsou navržené tak, aby se daly jednoduše zavěsit na opěradlo židle nebo za hranu stolu.

Little Architect stoličky

Do dětského pokojíčku můžete umístit jeden ze stolů a zvolit k němu židli nebo pohodlnou lavici. Stoličku děti využijí při čistění zubů nebo aby pohodlně dosáhly na knihu na poličce. Vytvořte svým potomkům ten nejkrásnější pokojíček, na který budou celý život vzpomínat!

Little Architect Party

Dětskou kolekci nábytku Little Architect od Ferm Living si můžete prohlédnout v našem eshopu DesignVille.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Detská kolekcia nábytku Little Architect od Ferm Living

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít