Muuto Unfold - nerozbitný lustr do dětského pokojíku

Muuto Unfold - nerozbitný lustr do dětského pokojíku

03.05.
2014

Katka Horáková

Pokud vybíráte lustr do dětského pokoje, jeden z parametrů, které je potřeba vzít v potaz je, aby stínítko odolalo divokým dětským hrám, zásahům míče apod. To je jedním ze dvou důvodů, proč je závěsná lampa Muuto Unfold od dánské firmy Muuto oblíbeným svítidlem dětských pokojů nebo hracích koutků v restauracích.

Stínítko lampy Muuto Unfold tvarově vychází z klasické industriální lampy, ovšem je vyrobeno z měkké silikonové pryže. Díky tomuto atypickému materiálu působí lampa velice moderně a sympaticky. Druhým důvodem jeho popularity je fakt, že se vyrábí v několika výrazných barvách. Z následujících fotografiích to vypadá, že v dětských pokojích je oblíbená hlavně žlutá, ale Muuto k dalším převážně studeným a rezervovanějším odstínům nově přidává lampu Unfold také v oranžové a červené. Věřím, že tyto veselé odstíny brzy najdou cestu do dětských pokojíků.

Závěsné svítidlo Muuto Unfold ve žluté barvě

Lustr Muuto Unfold

Lustr Muuto Unfold v černé barvě

Lampa Unfold od Muuto, žlutá

Lampy Muuto Unfold

Gumovou lampu navrhlo švédské designérské trio Form Us With Love, a je možné ji složit pouhým tlakem na její vršek. I z obchodu přijde ve velmi úsporném balení, takže ji pěkně "rozložíte" - odtud její název Unfold. Pokud se vám lampy Muuto Unfold líbí, máme ji pro vás v našem e-shopu v několika barvičkách skladem.

Lampa Muuto Unfold je vyrobena ze silikonové gumy

Zdroj foto:

  1. Muuto
  2. Skandinavian Deko
  3. Styling by A few things in my life
  4. Hitta Hem
  5. Life thru a Lens
  6. Yeka Haski

Ste zo Slovenska? Prejdite na Muuto Unfold - nerozbitný luster do detskej izbičky
Shopping from the EU? Switch to Muuto Unfold - unbreakable children's room pendant

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít