Vitra nově i pro zákazníky na Slovensku!

Vitra nově i pro zákazníky na Slovensku!

15.08.
2017

Tereza Šimáčková

Pokud jste, stejně jako my, netrpělivě čekali, kdy se kousky od této ikonické značky konečně objeví i na našich slovenských stránkách, máme pro vás skvělou zprávu! Ať už je vaším domovem Bratislava či Košice, značku Vitra můžete nyní objednávat i na DesignVille.sk!

Vitra, založená jako rodinná firma již roku 1950 ve švýcarském Birsfeldenu, je už po desetiletí považována za naprostou ikonu ve světě moderního designu. Tou se stala právě díky dlouhé tradici a bezchybné kvalitě zpracování, ale také spoluprací s předními designéry 20. století, kteří pro tuto značku tvoří již od jejích počátků.

Vitra židle

Mezi designérské legendy, jejichž návrhy můžeme u Vitry dodnes obdivovat patřili například američtí manželé Charles a Rey Eamesovi, kteří pro Vitru vytvořili nespočet ikonických kousků, mezi než patří například slavná kolekce židlí Eames Chair či věšáky Hang-It-All. Nelze opomenout ani řadu designových hodin Vitra Wall Clock od George Nelsona nebo další modely ikonických židlí, třeba těch z dílny Vernera Pantona.

Vitra věšáky

Na českém a nyní i slovenském e-shopu DesignVille samozřejmě naleznete mnoho dalších ikonických kousků Vitra. Navštivte tedy náš e-shop a nechte se očarovat touto švýcarskou značkou, která vašemu interiéru dodá nadčasovou hravost a styl! 

P.S. Pro další novinky nás nezapomeňte sledovat na Facebooku a Instagramu.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Vitra novo aj pre zákazníkov na Slovensku!

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít