Dávka nového designu od Ferm Living

Dávka nového designu od Ferm Living

10.02.
2020

Dominika Švandová

Dánská značka Ferm Living, známá pro nezvyklé, organické tvary a přírodně laděné odstíny svých produktů, představila hned několik čerstvých novinek, které jsme neváhali zařadit do našeho sortimentu. Na DesignVille tak můžete pořídít nové designovky z kategorie nábytku, svítidel, doplňků i tapet. Pojďte se s námi podívat na ty, které by vám rozhodně neměly uniknout.

Ilustrovaný svět Katie Scott 

Tapety mají v sortimentu značky Ferm Living speciální místo. A právě u nich začala spolupráce s britskou ilustrátorkou Katie Scott, která pro Ferm Living vytvořila řadu nádherných motivů inspirovaných přírodou a říší zvířat. K několika tapetám, které jsme vám představili již dříve, nyní přibyly tapety v novém motivu i v novém barevném provedení. 

tapety Katie Scott

tapety Katie Scott

 

Tapety však nejsou unikátní pouze svým designem. Za zmínku stojí i jejich výroba, která si, od ručního míchání barev až po proces tisku, žádá preciznost a zkušenosti. O ty však jistě není nouze - tapety jsou totiž vyráběny v nejstarší švédské tapetářské firmě! 

 

Vedle tapet můžete dětský pokoj zútulnit také novým povlečením. Ilustrace zvířátek si děti zamilují! 

povlečení Katie Scott

Katie Scott povlečení

Oblíbené Plant Boxy v novém

Uhodnout, v čem tkví popularita truhlíků z kolekce Plant Box, není nic těžkého. Vedle nadčasového designu je jejich předností zejména variabilita. Plant Boxy můžete použít jako stylové truhlíky na květiny i jako odkládací boxy na knihy, časopisy, psací potřeby nebo hračky. Nový design má nízký a široký design, a tak možnosti využití rozšiřuje ještě dál. 

Plant Box Ferm Living

Plant Box Ferm Living

 

Jedinečná svítidla

Na své si v nabídce novinek přijdou i milovníci neobyčejných svítidel. Ferm Living představil hned dva typy lamp v jedinečném designu

Kolekce Arum zahrnuje stojací, nástěnné a stolní lampy, které poznáte podle zahnutého těla a asymetrického stínítka. V případě stojacích a stolních lamp je design doplněn o mramorovou základnu, vytvářející zajímavý kontrast. 

Ferm Living Arum

Ferm Living Arum

 

Další novinkou je lampa Vuelta, dekorativní svítidlo, které dokáže vykouzlit příjemnou atmosféru. Lampa je vyrobena z opálového skla, kterému dodávají texturu jemné vroubky. Také vám její odvážný tvar připomíná starodávné sloupy? 

Ferm Living Vuelta

 

Nábytek, který zaujme

Inspirace přírodou a smysl pro tvary se projevuje také v nově představených kolekcích nábytku. V sekci pohovek najdete modulární pohovku Catena s nízkým a širokým sedákem a designové pohovky a křesla Rico charakteristické oblými tvary. 

Catena Ferm Living

Catena Ferm Living

Ferm Living Rico

 

Kontrastní materiály skla a mramoru se spojují v designu stolku Mineral. Hledáte-li opravdu nepřehlédnutelný prvek do obývacího pokoje, tato novinka bude tou pravou volbou. 

Mineral Ferm Living

Našli jste mezi novinkami svého favorita? Nenechte si ujít ani další z čerstvých kousků značky Ferm Living – všechny pohromadě je najdete v sekci novinek.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Nový dizajn od Ferm Living

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít