Nový design &Tradition ve znamení pohodlí a sofistikovaných odstínů

Nový design &Tradition ve znamení pohodlí a sofistikovaných odstínů

01.02.
2024

Eliška Koukalová

Únorové novinky značky &Tradition se nesou v duchu pohodlí a klidných tónů, které nechávají vyznít materiál i propracovanou siluetu každého kousku. Potěší především vyznavače chromu, milovníky pořádné dávky pohodlí i obdivovatele struktury dřeva. A samozřejmě fanoušky Vernera Pantona.

Allwood

Skulpturálně působící židle, která zaujme a rozhodně dostojí svému jménu – seznamte se s Allwood od Anderssen & Voll. Celodřevěná židle využívá tradičních řemeslných technik a reinterpretuje je v moderním interiéru. Norská dvojice designérů staví na úctě k přírodě a kráse dřeva, která díky zajímavým minimalistickým křivkám hezky vyniká. Židle jsou stohovatelné, pro případ použití v komerčních prostorách lze objednat i celodřevěný vozíček. Navršené židle na něm působí tak hezky, že rozhodně nemusí stát nikde v koutě.

AND_news_01

Halten

Co do rozměrů nenápadný, vlastnostmi ale nedocenitelný odkládací stolek Halten si jistě zamilujete. Jak pro lehkou manipulaci, tak pro design precizovaný do detailu, i krásnou souhru materiálů: oceli v kombinaci s mramorem nebo kouřovým sklem. Které bude vaším favoritem?

ATD_Retail_2024_Halten-SH9_2

Wire stool

Mezi letošními novinkami objevíte i poklad z portfolia Vernera Pantona, stoličku Wire. Design tohoto velikána je rozpoznatelný v každém ohledu – ať použitím nerezu, důrazem na geometričnost a opakujícími se vzory, nebo důvtipem v podobě magnetu, který bezpečně přichycuje čalouněný sedák na místo. Stolička či odkládací stolek balancuje stabilní, stohovatelnou konstrukci vzdušností, díky které se bude dobře kombinovat v jakkoliv laděném interiéru. 

AND_news_02

Sett

Konferenční stolky mají moc pozvednout, ozdobit nebo kompletně proměnit prostor. Proto k návrhu italský designér Luca Nichetto přistupoval s vizí klenotníka, který zasazuje drahý kámen do kovového rámu – v případě stolků Sett jen v daleko větším měřítku. Do čtvercového i obdélníkového rámu nechal zasadit desky ušlechtilého mramoru nebo skla s podmanivou kresbou. Díky promyšlenému ukotvení působí, jako by se vznášely, jejich krása proto vynikne na maximum.

ATD_Retail_2024_Cruise-AP12_Inland-AV22_Sett-LN12

Petra 

Křeslo Little Petra, u nás familiárně zvané ovečka, je natolik vyhledávané, že se dočkalo vyšší varianty pojmenované jednoduše – Petra. Ačkoliv je opěrka zad vyšší a podobá se tak více klasickým ušákům navozujícím pocit vlastního útočiště, výška sedu zůstala zachovaná. Křeslo tak můžete s klidem připojit i k podnožce, kterou doma od Little Petra máte, sedí totiž k oběma. 

ATD_Retail_2024_Petra-VB3_Pouf-ATD1_Flowerpot-VP10_Wire-stool-VP11_Mnemonic-MNC4

Develius Mellow

Pokud jste už nějakou chvíli pokukovali po oblíbených modulárních pohovkách Develius, měli byste zbystřit. Mezi novinkami je totiž Develius Mellow, ještě pohodlnější a svým způsobem i praktičtější verze. Jak už název napovídá, varianta Mellow disponuje ještě měkčím sezením, novinkou je také snímatelný potah. 

ATD_Retail_2024_Develius-EV1C_The-Moor-AP7_Sett-LN13_The-Moor-AP7_Tripod-HM8_Carafe-SC63_Momento-JH39

Novinky mezi svítidly

Montera

Další dílek do skládačky úspěšné spolupráce se španělským designérem Jaime Hayonem u &Tradition asi nikoho nepřekvapí, co by možná mohlo je čistě španělský charakter nového kousku. Lampa Montera vznikla jako připomínka temperamentu, okázalosti a dědictví této země. Název i tvar připomíná klobouk matadora při býčích zápasech, přesto ale lampa nevyčnívá z portfolia dánské značky ani skandinávské estetiky. A přesně pro tyhle kvality designérovu tvorbu rádi sledujeme.

AND_news_03

Flowerpot VP10

Ikonické lampy Vernera Pantona nejde nemilovat. Pokud máte taky pocit, že jich stále nemáte dostatek, určitě se rádi dozvíte o novém, drobnějším provedení. Závěsná Flowerpot VP10 má průměr 16 centimetrů, což je pro představu velikost přenosné Flowerpot VP9. Jednotlivé lampy se budou hezky vyjímat třeba nad nočním stolkem, můžete je ale také seskupit v honosně působící lustr o desíti nebo jednatřiceti lampách. Ty jsou zase ideální pro předsíně, haly nebo komerční prostory, kde geniální návrh i počet lamp vyzní v celé své kráse. 

ATD_Retail_2024_Flowerpot-Chandelier-VP10

Jistě nemusíme připomínat, že všechny novinky najdete seřazené hezky přehledně v sekci novinky s filtrem na značku &Tradition. Prohlédněte si všechny varianty, ze kterých můžete vybírat!

ATD_Retail_2024_Flowerpot-VP10_8

 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Nový dizajn &Tradition v znamení pohodlia a sofistikovaných odtieňov
Shopping from the EU? Switch to The new &Tradition designs are full of comfort and sophisticated shades

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít