Novinky Stelton

Novinky Stelton

22.10.
2019

Dominika Švandová

Dánská značka představila novinky, které byste rozhodně neměli minout. Na své si přijdou především milovníci horkých nápojů. K dostání jsou totiž konvice, hrnečky a oblíbené termo hrnky v nových barevných provedeních. Vyberte si novou výbavu, která vás zahřeje i v těch nejstudenějších podzimních dnech.

Pískově bílá kolekce Theo

Ať už nedáte dopustit na hrnek voňavé kávy nebo se raději zahřejete horkým čajem, v kolekci Theo si najdete to své. Řada nabízí vše, co byste pro přípravu kávy a čaje mohli potřebovat – od stylové čajové konvice a designového kávovaru, přes hrnky, až po cukřenku a praktický ohřívač. Inspirace východní kuturou se mísí se skandinávským stylem a výsledkem je jedinečný design v podobě kameninového nádobí s detaily z bambusu. K původnímu černému provedení navíc nyní přibyla jemnější pískově bílá, a tak rituál přípravy kávy a čaje získal zcela novou podobu.

Stelton Theo Sand

Stelton Theo Sand

 

Emma v modré

Nové barvy se dočkala také nadčasová klasika sortimentu dánské značky, konvice a termoska z kolekce Emma ve dvou velikostech. Vedle jemných šedých a pastelových tónů konvici Emma pořídíte v matné tmavě modré, která oproti předchozím nenápadným odstínům nabízí výraznou alternativu. I v tomto provedení si však Emma ponechává skandinávskou eleganci, která je ještě podpořena kombinací bukového dřeva, jež tvoří rukojeť konvice. 

Stelton Emma

Stelton Emma

Obláčková EM77

Další odstín modré, v tomto případě však jemný a obláčkově lehký, rozšířil kolekci konvic a termosek EM77. Řadu EM77, která se díky elegantnímu, jednoduchému a funkčnímu designu stala vlajkovou lodí značky, navrhl pro Stelton Erik Magnussen. Ve světle modré barvě Cloud nyní pořídíte kompletní sestavu pro přípravu nápojů: frenchpress, rychlovarnou konvici i termosku vybavenou dvěmi víčky. Jedním pro domácí použití a druhým šroubovacím, které vám dovolí si vzít horký nápoj kamkoliv s sebou. 

Stelton EM77 Cloud

Stelton EM77 Cloud

Nové barvy na cesty

Zatímco na běžné nošení na cestu do práce nebo do školy je termoska EM77 poměrně velká, termohrnky To Go Click jsou ideální volbou. Díky praktickému uzávěru hrnek otevřete i uzavřete jediným kliknutím, a to bez obav, že se váš oblíbený nápoj rozlije. To Go Click jsou dostupné ve dvou velikostech a mnoha barevných provedeních, jejichž škála se nyní ještě rozšířila. Podobně jako kolekci EM77, i To Go Click hrneček pořídíte v pastelové Cloud a nově také ve světle šedé Light Grey. 

Stelton To Go Click

Stelton To Go Click

Podzimní novinky dánské značky jsou příjemným oživením stávajících ikonických kolekcí, jež ztělesňující tradici, kvalitu a dokonalé vyvážení estetična a funkčnosti. Prohlédněte si celou nabídku Stelton

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky Stelton

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít