24Bottles: recept na pitný režim v souladu s přírodou

24Bottles: recept na pitný režim v souladu s přírodou

21.07.
2020

Dominika Švandová

Zrodila se v roce 2013 v italské Boloni s cílem přiblížit se lepšímu životnímu prostředí pomocí lahví, které nejsou pouze esteticky uspokojivým doplňkem, ale také snižují dopad užívání jednorázových plastových lahví. Vydejte se s námi na cestu za udržitelnou budoucností a zdravějším životem. Představujeme značku 24Bottles, kterou nově pořídíte na DesignVille.

Koncept Italské značky 24Bottles vychází z touhy vytvořit příjemnější, méně znečištěné místo pro život. Lahve odrážející dnešní životní styl a současný design jsou vytvořeny s myšlenkou lepší budoucnosti. Cesta k ní se neobejde bez omezení používání jednorázových plastů, ale také bez zodpovědné výroby produktů, které vydrží nápor každodenního užívání. V tomto smyslu se značka může snadno zařadit po bok severských značek z portfolia DesignVille, které pojí důraz na kvalitu, estetiku a vztah k přírodě.

24Bottles

24Bottles

 

Samozřejmě ani výroba lahví, které můžete plnit nápoji takřka donekonečna, nedokáže být zcela ekologická. Toho jsou si však výrobci vědomi a tento problém nenechávají bez řešení. Uhlíkovou stopu lahví, která vzniká v celém procesu – od samotné suroviny až po balení a přepravu – kompenzují tisícovky vysazených stromů. Na obalu lahví pak najdete drobné číslo, které odpovídá množství CO2, které ušetříte každým naplněním znovupoužitelné lahve namísto té jednorázové.

24Bottles

 

Urban Bottle – Nejlehčí lahve pro každý den

Dodržování pitného režimu je hračka – alespoň pokud máte neustále po ruce lahev, kterou si můžete znovu a znovu doplňovat nápoji všeho druhu. Jakožto nejlehčí znovupoužitelná lahev je Urban Bottle ideální pro každodenní pochůzky městem, cesty do práce i doplnění tekutin při sportu.

Kvalitní nerezavějící potravinářská ocel, ze které jsou lahve vyrobeny, se postará o čerstvost nápoje i dlouhou životnost lahve. Díky víku se silikonovým těsněním se zároveň nemusíte obávat, že by váš nápoj skončil na špatném místě.

24Bottles

24Bottles

 

Clima Bottle – Správná teplota ve správný čas

Vychutnejte si svůj oblíbený nápoj v té správné teplotě. Lahve z kolekce Clima jej udrží teplý 12 hodin, studený dokonce celých 24 hodin. Nezáleží, zda se budete chtít zahřát teplým čajem při ranní cestě do práce nebo naopak zchladit studenou limonádou u vody, Clima Bottle je připravena na každé dobrodružství.

O správnou teplotu i chuť se stará dvojitá stěna, která díky svému materiálu neabsorbuje žádné aroma a poradí si i s kyselými či sycenými nápoji. Láhev zároveň zůstává lehká, čímž snadno předčí běžné termosky.

 

24Bottles

24Bottles

 

Značka neopomněla ani design – lahve tak pořídíte v celé řadě atraktivních barev a vzorů. Stačí si vybrat! Prozkoumejte celou nabídku značky 24Bottles nebo navšivte náš brněnský showroom a vyberte si lahev, která bude nejlépe sedět vašemu stylu. 

Ste zo Slovenska? Prejdite na 24Bottles: recept na pitný režim

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít