Kobercová nadílka v DesignVille

Kobercová nadílka v DesignVille

28.05.
2015

Markéta Eliášová

Krásné a kvalitní vlněné koberce od předních skandinávských značek nyní nově v naší nabídce. Vyberete si ten svůj?

V DesignVille jsme přemýšleli, jak rozšířit náš sortiment a ještě více tak přispět k zútulnění vašich interiérů. Jedním z hlavních prvků, které člověku dokážou navodit ten správný pocit klidu a pohody, jsou jednoznačně koberce. Není totiž nic příjemnějšího, než se ráno probudit a místo na studenou zem došlápnout na měkoučký koberec. Nově jsme proto do nabídky zařadili vlněné koberce Varjo od Muuto, minimalistické Oona z nabídky Normann Copenhagen a abstraktní Another Rug od &Tradition. Díky široké paletě barev a velikostí budou tyto koberce skvěle pasovat také do jídelny, obývacího pokoje nebo předsíně.

Koberce Varjo

Autorkou série Varjo je dánská designérka Tina Ratzer. Název Varjo, který ve finštině znamená stíny, odkazuje na stínové efekty, které vznikly postupným vrstvením vzoru zvaného také "rybí kost". Všechny tyto koberce jsou ručně tkané ze 100% novozélandské vlny té nejvyšší kvality. Nyní jsou u nás k mání ve čtyřech různých barvách a dvou velikostech.

Koberec Varjo, šedý

Koberec Varjo, oranžový

Koberce Oona

Koberce Oona, jejichž design navrhl Simon Legald, na první pohled zaujmou příjemnými pastelovými barvami a měkkými křivkami. Zajímavý detail zde představuje kontrastní linka, která narušuje jinak jednolitou plochu. Koberce mají vysoký vlas, takže chůze po nich vám bude připadat jako po mechu. I koberce ze série Oona nabízíme v několika barvách a velikostech, takže snadno najdou uplatnění v každém interiéru.

Koberec Oona, růžový

Koberec Oona, růžový

Koberec Oona, ružový

Koberce Another Rug

Poslední novinkou jsou koberce Another Rug. Jsou ručně tkané tradiční technikou zvanou kilim, která se kdysi používala při výrobě gobelínů na Středním a Dálném východě. Jejich vzor složený z barevně odstupňovaných pruhů má znázorňovat schodiště stoupající do výšky. Designéři z grafického studia All The Way To Paris, které pro &Tradition tyto koberce navrhlo, si chtěli pohrát s iluzí třetího rozměru. Vtipným detailem jsou barevně kontrastní třásně po šířce koberce.

Koberec Another Rug, žlutý

Koberce Another Rug

Naši nabídku koberců budeme dále rozšiřovat. Nechte se překvapit, jaké pěkné kousky pro vás nachystáme příště.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Kobercová nádielka v DesignVille

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít