Jarní novinky od Normann Copenhagen

Jarní novinky od Normann Copenhagen

16.03.
2018

Kristina Lund

Konferenční stolky z borovicového dřeva Pine, kolekce kovových stolků Stock a Steady, minimalistické podnosy a dortové tácy Glaze a série úložných košů Track Basket - to jsou jarní novinky, které představuje Normann Copenhagen.

Kolekce borovicových stolků Pine

Stolky Pine jsou vyrobené z mnormann-copenhagen-pine-tableasivního lakovaného borovicového dřeva. Navrhl je dánský designér Simon Legald, který s Normann Copenhagen dlouhodobě spolupracuje.

Při návrhu stolků využívá borovicové dřevo, lokální skandinávskou surovinu, která je však v poslední době poněkud opomíjená. Přirozená kresba dřeva nejvíce vynikne na stolku Pine v přírodním provedení, ale prosvítá i skrz barevné varianty. Design stolků v sobě spojuje čisté linie a hřejivost masivního dřeva. 

Pine Tables

Stabilní pomocníci - stolky Steady

Steady Tables se svým designem inspirovaly románskými sloupy, tak vznikly klenuté a stabilní nohy stolu Steady, které mu dávají jeho jméno. Stolky jsou vyrobené z kombinace lakovaného hliníků a oceli a za jejich návrhem stojí mladý dánský designér Hans Hornemann, jehož cílem je tvořit funkčí a zároveň krásné produkty.  

Steady Tables

Minimalistické stolky Stock

Stolky Stock jsou vyrobeny ze surové oceli, ta je však zjemněná matnou lakovanou povrchovou úpravou a použitý materiál vyvažují čisté linie a elegantní, neobvykle řešené nožky. Stock Tables využijete jako odkládací stolky vedle pohovky, ale poslouží i jako noční stolky v ložnici.

Stock Tables

Nezůstane ani drobeček!

Dortové tácy a podnosy Glaze jsou další kolekcí, kterou pro Normann Copenhagen navrh Simon Legald s myšlenkou vytvořit moderní verzi klasických táců na sladké pečivo.

V kolekci najdete třípatrový etažér, stojan na dort a podnos na cukroví, všechny v matné povrchové úpravě a ve dvou odstínech - Cream a Dark Red. Z takových táců bude pečivo mizet rychlostí blesku.

Glaze etažér Cream

Pořádek na prvním místě

Praktické úložné koše a organizéry Track Basket vám pomůžou uspořádat všechny vaše drobnosti. Budou se hodit na hračky v dětském pokoji, na knížky nebo na ovoce v kuchyni, fantazii se meze nekladou.

Koše Track Basket jsou inspirované kovovými nákupními košíky a za jejich návrhem opět stojí Simon Legald. Jejich vzdušná konstrukce se nese v duchu skandinávského minimalismu.

Track Basket

Ste zo Slovenska? Prejdite na Jarné novinky od Normann Copenhagen

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít