Novinky Muuto pro jaro 2023

Novinky Muuto pro jaro 2023

02.02.
2023

Dominika Švandová

Sloganem „New Nordic“ zdůrazňuje dánská značka Muuto svůj záměr posouvat hranice skandinávského designu o kus dál. A ani kolekce, se kterou vykračuje do nové sezóny, není v tomto ohledu výjimkou. Představuje totiž několik kusů, které jsou funkční a s lehkostí zapadnou i do hotového interiéru, přesto v sobě ukrývají prvek překvapení. Pojďte se na ně podívat blíže!

Jako v peřince

Příhodný název Wrap získala kolekce nových křesel. Ta jsou navržena tak, aby co nejblíže napodobila pocit klidu a komfortu, jako když se zabalíte do měkké přikrývky. Ostatně samotný design jako by tvořila nadýchaná peřina přehozená přes lehký ocelový rám. Designéři tak, v návaznosti na rozsáhlý výzkum a cenné know-how, dostáli svého záměru vytvořit kus nábytku, který vám poskytne maximum pohodlí.

Muuto Wrap

Muuto Wrap


Nenápadné svým designem, výrazné funkčností

Značka Muuto neotálí ani pokud jde o jednu z aktuálně nejoblíbenějších kategorií designového vybavení – tedy o kategorii přenosných lamp. K mnoha jejím předchůdkyním, které v našem portfoliu najdete, se tak přidává lampa Ease, a to hned ve třech neutrálních a v jednom barevnějším odstínu. Design lampy vyvolává dojem lehkosti a jemnosti, zatímco pozornost přenáší zejména k praktičnosti. Namísto omezujícího kabelu nabízí dobíjecí baterii s výdrží až 29 hodin a nechybí ani tříúrovňový stmívač pro nastavení žádoucí intenzity osvětlení.

Muuto Ease

Muuto Ease

 

Zaměřeno na materiály

V případě kolekce stolků Couple spojila dánská značka síly s belgickým designérem Sylvainm Willenzem. Ten ve svém designu vsadil na poutavou kombinaci dřeva a kameniny. Z jemného přírodního materiálu vytvořil podnož, z pevné a odolné keramiky desku. Ve snaze naplno využít vlastností tohoto materiálu navíc představil dvě různá provedení: jedno čistě hladké, další s vroubkovanou texturou. 

Muuto Couple


Kolekce Couple nabízí bohatou škálu různých kombinací dle typu desky, odstínu dřeva nebo velikosti stolku. 
 
Pokaždé, když někdo projde studiem, má chuť se stolu dotknout, přejet prsty po jeho hřbetech. Tak poznáte, že se vám podařilo vytvořit něco skutečně taktilního." – Sylvain Willenz

Muuto Couple

Muuto Couple

 

Ještě barevnější

Novinky na vás čekají také v existujících, časem prověřených, kolekcích. V řadě závěsných lamp E27 s odhalenou žárovkou a výrazným barevným kabelem přibyly další odstíny, pečlivě vybrané tak, aby oživily interiér, ale zároveň perfektně souzněly se zbytkem vybavení. O další barevná provedení se rozšířila také kolekce koberců Pebble. Nově je tedy pořídíte také v hnědo-zelené a světle modré.

Oživení neminulo ani známou řadu židlí Fiber, jejíž pestrá nabídka nyní zahrnuje také provedení s područkami a polstrovaým polštářem pro větší pohodlí, například u pracovního stolu. Nové Fiber Conference Armchair pořídíte s kovovou nebo dřevěnou podnoží.

Muuto E27

Muuto Pebble

Muuto Fiber Conference Chair

Neváhejte prozkoumat všechna provedení novinek Muuto. Vybírat totiž můžete z nejrůznějších podob zmínených designovek, ať už jde o jejich odstín, velikost nebo materiál. 
 
 
 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky Muuto 2023
Shopping from the EU? Switch to Muuto News for 2023

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít