Novinky od &Tradition

Novinky od &Tradition

09.01.
2019

Kateřina Šmaková

Sortiment DesignVille jsme obohatili o neodolatelné křesílko z ovčí vlny, industriální svítidla Fornell, nové barevné variace židlí Pavilion a další nové kousky dánské značky &Tradition. Pojďte se s námi na nové designové přírůstky podívat!

Neodolatelná Little Petra

Nepochybně nejzajímavější novinkou v našem portfoliu je křesílko Little Petra od dánského architekta Viggo Boesena. Křesílko s potahem z ovčí vlny bylo světu poprvé představeno před 80 lety a už tehdy slavilo velký úspěch nejen v evropských, ale i světových metropolích. Křeslo, které Boesen pojmenoval podle své tchýně, svým tvarem i nízko posazenou konstrukcí odráží podstatu tehdejších salónků.

Little Petra

Little Petra

30 kousků, kterých bylo v roce 1938 vyrobeno, se ihned vyprodalo. O 80 let později se proto dánská značka &Tradition rozhodla křesílko uvést znovu. Tento unikátní designový kousek tak můžete nyní vlastnit i vy.

Little Petra

Posezení se vším všudy

Portfolio sedacích souprav DesignVille obohatila série pohovek, křesel a poufů Fly. Díky volně umístěným polštářům si můžete posezení v křesílku či na pohovce Fly naaranžovat dle svých potřeb. Bez problému si ho přizpůsobíte k návštěvě přátel i lenošení pěkně po svém.

Pohovka Fly

Návrh kolekce pochází z dílny studia Space Copenhagen designérů Signeho Bindslev Henriksena a Petera Bundgaard Rützoua. Ti se při svých návrzích často inspirují atmosférou světových metropolí a detaily každodenního městského života.

Pohovka Fly

Další novinku představuje kolekce pohovek, křesel a podnožek Cloud od italského designéra Luca Nichetta. Kolekce, jež zaujme kontrastem mezi ostrou vnější konstrukcí a měkkým polstrováním, dokonale naplňuje Nichettův záměr. A to spojit prvky dánské a italské designové tradice v jediném kusu nábytku.

Pohovka Cloud

FlowerPot a Pavilion v novém

Novými přírůstky se může pochlubit kolekce lamp FlowerPot i kolekce židlí, křesel a barových stoliček Pavilion. U židlí, stoliček a křesílek jsou nyní k dostání varianty v provedení z ořechového, dubového i černě lakovaného dubového dřeva. Co se týče lamp FlowerPot, které byly inspirovány érou hippies a dalšími události roku 1968, ty nově seženete v tlumených odstínech zelené, červené nebo třeba hořčicově žluté.

Lampy FlowerPot

Židle Pavilion a Svítidla FlowerPot

Z dánského světa svítidel

Rozhodně stojí za povšimnutí také minimalistické lampy Fornell. Za designem svítidel stojí Andreas Bozarth Fornell, který navrhl například i interiéry hlavních světových butiků švédské módní značky Acne.

Lampy Fornell

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky od &Tradition

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít