Novinka od Normann Copenhagen: židle Hyg

Novinka od Normann Copenhagen: židle Hyg

02.03.
2020

Dominika Švandová

Dva roky po představení kolekce pohovek a křesel Hyg přichází Normann Copenhagen s novinkami a rozšiřuje tuto kolekci ztělesňující útulno a pohodlí o sérii židlí a barových stoliček. Seznamte se s designovými židlemi inspirovanými dánským fenoménem hygge.

Normann Copenhagen Hyg

 

Hygge je o tom cítit se dobře, o pocitu bezpečí, jistoty a hřejivého tepla. A právě na těchto kvalitách staví kolekce Hyg dánského designéra Simona Legalda. Ten pro značku Normann Copenhagen nejprve vytvořil sérii zahrnující pohovky, nízká a vyšší křesla a podnožky. Nově však kolekce Hyg nabízí také nejrůznější typy židlí, od klasických jídelních po ty barové. V duchu hygge kolekce kombinuje jemné křivky a plné tvary, zajišťující pohodlí a pocit útulna. 

"Mou vizí bylo vytvořit místnost v místnosti. Místo, které vám dává pocit klidu a bezpečí, s expresivitou, která je hravá a svobodná"

- Simon Legald 

 

Normann Copenhagen Hyg

Normann Copenhagen Hyg

Podle Simona Legalda nejde ve spojení s hygge atmosférou pouze o vizuální vnímání, ale spíše o celkovou zkušenost, kterou spolu s nábytkem zažijete. Proto není žádným překvapením, že se kolekce rozšířila právě o jídelní židle a barové stoličky – takové designové kousky, které poskytnou podporu a pohodlí v situacích, kdy usednete u jednoho stolu s rodinou či přáteli a společně si vychutnáte dobré jídlo. 

Normann Copenhagen Hyg

Nové židle Hyg pořídíte hned v několika atraktivních provedeních. Židle jsou vyrobeny z klasické skořepiny a minimalistické kovové podnože v několika tlumených tónech béžové, olivové či v minimalistické bílé a černé. Širokou variabilitu nabízí také textilní či kožené polstrování. Vybírat můžete z židlí s předním polstrováním a těch celopolstrovaných.

To samé platí také pro barové stoličky. Jejich pevná základna spolu s  typicky tvarovaným sedákem poskytne při sezení u barového pultu dostatečnou stabilitu.

Normann Copenhagen Hyg

Normann Copenhagen Hyg Barstool

Normann Copenhagen Hyg

Normann Copenhagen Hyg

V kolekci i nadále najdete také křesla a pohovky, které jistě stojí za připomenutí. Jejich široký sedák a perfektně tvarovaná opěrka ve dvou velikostech poskytnou maximální komfort, a tak se hodí i pro dlouhé sezení. V křesle Hyg se tak můžete uvelebit s dobrou knihou a nerušeně relaxovat celé hodiny. 

Normann Copenhagen Hyg

Zaujaly vás nové židle z kolekce Hyg? Prozkoumejte také další designové kousky v sekci novinek!

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinka od Normann Copenhagen: stoličky Hyg

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít