DesignVille spouští nový e-shop s designem

DesignVille spouští nový e-shop s designem

25.04.
2014

Katka Horáková

Pravidelným čtenářům pravděpodobně neunikl fakt, že s přelomem nového roku 2014 se povážlivě snížil počet příspěvků na blogu. Není to proto, že by mě přestal bavit skandinávský design či stylové interiéry, nebo že bych už bych potěšení z nich s vámi nechtěla sdílet.

Naopak!

Jen několik dnů poté, co jsme rozbalili dárky pod vánočním stromkem, jsem se s plným nasazením vrhla do přípravy nového e-shopu, který vám dnes konečně mohu představit. Tuto ideu jsme měli s Michalem již delší dobu, ale teprve se sklonkem roku nastala ta správná konstelace pro její realizaci.

Příliš dlouho jsem na Pinterestu i jinde narážela na krásné doplňky, stylový nábytek nebo svítidla, které tady v Česku nebylo možné koupit.

Lampicka-Milk-Andtradition

Zamilovala jsem se třeba do lampičky Milk od &tradition, jejíž přítomnost u nás v obýváku jsem vyhodnotila jako nezbytnou. Ale nezůstalo jen u Milk, brzy jsem se nadchla pro další skvělé věci od této dánské značky. &tradition se stalo mojí srdcovkou a jsem ráda, že se z nich díky DesignVille budete moci těšit i vy.

LuckyBoySunday polštáře

Další značkou, kterou k nám jako první přivážíme, je LuckyBoySunday. Nádherné heboučké polštářky z alpaky se zajímavými grafickými motivy mě uchvátily už dávno; na tomto blogu už jsem o nich psala už třikrát: v článku Dětský pokoj s indiánským týpí, pak také v článku Úžasný svět pletených polštářků a postaviček a krásně věci od Lucky Boy Sunday jste také mohli vidět v tomto pokojíčku pro miminko.

A z Mekky skandinávského designu, dánské Kodaně kromě dvou výše uvedených značek přichází také další stylovky od Muuto, GubiNormann Copenhagen a Menu.

Nejen pro děti, ale také pro všechny milovníky retro dekorací tady máme další novinky na českém trhu, stylové matrjošky a plakáty od švédské grafičky Ingely P. Arrhenius, z produkce stockholmské značky OMM Design.

A i když skandinávský design je mi velice blízký svou filozofií a úžasným citem pro skloubení funkčnosti, jednoduché účelné formy a přírodních materiálů, v našem e-shopu chci přinášet i jiné, než jen severské značky. Ovšem pouze takové, které jsou stylově blízké a konzistentní svou filozofií. Už teď najdete v DesignVille shopu českou značku s nápaditými betonovými závěsnými lampami z produkce Jakuba Velínského. Další zajímavé značky budou brzy následovat.

Věrným čtenářům svého blogu slibuji, že inspiraci budete na těchto stránkách nacházet i dále, úvodní stránku blogu najdete od této chvíle na: DesignVille.cz/blog. A máte mé slovo, že se z blogu nestane jen místo pro propagaci produktů z nového e-shopu (byť na začátku mi dopřejte tu radost podělit se s vámi o ty největší úlovky); ale dále, a nyní snad i častěji, budu psát o zajímavých interiérech a aktuálních designových trendech.

Tímto vás srdečně zvu do DesignVille e-shopu. Chcete-li vědět o důležitých novinkách i zajímavých akcích, přihlaste se k odběru e-mailových novinek. V několika následujících dnech buďte prosím shovívaví k případným nedostatkům, o kterých mi můžete dát vědět mailem na katka@designville.cz.

Vaše Katka P.S.

I když tento článek píši převážně v jednotném čísle, protože jsem prostě takto zvyklá blog psát, je DesignVille e-shop stejnou měrou projektem mého manžela Michala, který celou dobu bdí nad jeho technickou a marketingovou stránkou. Na závěr chci poděkovat našim kolegům z PeckaDesign, kteří nám e-shop tak hezky nakódovali, naprogramovali a provedli všechna ta technická a marketingová nastavení. Díky Radku, Zdeňku, Jirko, Petře a Karle!

Starší komentáře

  • 1

    Olive , 25.04.2014 (23:08),

    Katko, gratuluji a ať se daří. Dobrý výběr značek. Jdu kouknout do eshopu. :-)

  • 2

    Terka , 26.04.2014 (10:09),

    Katko lampa je úžasná. Pořád přemýšlím s bílým nebo černým kabelem a nemůžu se rozhodnout :)

  • 3

    Vintagelover , 26.04.2014 (11:36),

    Nádherné designové kousky! Katko, moc gratuluji, ať se daří!!! :-)

  • 4

    Katka Horáková , 26.04.2014 (14:30),

    Reaguje na 2Díky Terko, měla jsem stejné dilema. Nejprve jsem preferovala tu s bílým kabelem, ale čím vím jsem na tyto lampičky koukala, tak nakonec vyhrál ten černý. Ale rozhodnout by se chtělo podle okolí, kam lampička přijde a také, jestli je záměr kabel zvýraznit a brát jako estetickou součást, anebo spíše upozadit.

  • 5

    Katka Horáková , 26.04.2014 (14:30),

    Reaguje na 3Díky Moni!

  • 6

    Katka Horáková , 26.04.2014 (14:31),

    Reaguje na 1Díky Olive, jsi srdečně zvána.

  • 7

    Anonym , 30.04.2014 (22:31),

    Už jsem koukala na e-shop, skutečně velice zdařilý projekt! Gratuluji. Mám dotaz, nedá mi to se nezeptat :). Neplánujete do sortimentu zařadit i produkty Minakani ( hlavně tapety ;) )? Doufám, že se to takto píše správně, a nevšimla jsem si, že by tento sortiment byl k dostání v ČR. Děkuji.

  • 8

    Petra , 01.05.2014 (14:03),

    Dobrý den paní Katko, gratuluji. Nádherný eshop. Ať se Vám daří. Lampička Milk je můj dávný sen a nyní je díky Vám o kousek blíž. Stejně tak polštáře od Lucky Boy Sunday, které u nás nebyli k dostání. Začínám šetřit na první nákup u Vás. :o) Petra

  • 9

    Bára , 01.05.2014 (20:14),

    Dobrá práce Katko! Přeju hodně štěstí i spokojených zákazníků! Asi se k vám budu chodit kochat a zatím jen snít :)

  • 10

    Katka Horáková , 01.05.2014 (20:26),

    Reaguje na 9Díky Báro! Já se na Tvůj blog také chodím kochat a snít (o takovém cestování, jaké si užíváte). Tak třeba někdy, až se zase usadíte ..., do té doby jsi samozřejmě zvána ke kochání.

  • 11

    Katka Horáková , 01.05.2014 (20:46),

    Reaguje na 7Dobrý den. Tapety Minakani se mi také moc líbí, psala jsem o nich tady na blogu (Tapety od Minakani); to jste možná četla. Sortiment tapet prozatím v nejbližší době do e-shopu neplánuji zařadit, výhledově se uvidí. Pokud je mi známo, tak tapety Minakani se u nás opravdu koupit nedají. Jedině zkusit vyhledat nějaký zahraniční e-shop, který doručuje do ČR.

  • 12

    Barbora Grünwaldová (Photographyasmyhobby) , 07.05.2014 (10:22),

    No nazdar! Další úžasný lákadlo. Do eshopu už jsem koukala. Moc pěkný kousky, Katko! Držím pěsti a přeji hodně úspěchů a spokojených zákazníků. Bára

  • 13

    Katka Horáková , 07.05.2014 (10:23),

    Reaguje na 12Díky Baru :)

Ste zo Slovenska? Prejdite na DesignVille spúšťa nový e-shop s dizajnom
Shopping from the EU? Switch to DesignVille launches new design online store

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít