Designové doplňky pro psy? Objevte HAY Dogs

Designové doplňky pro psy? Objevte HAY Dogs

15.02.
2024

Eliška Koukalová

Designová vodítka, obojky, pelíšky pro psy nebo dokonce hračky? Mette Hay vyslyšela přání všech pejskařů s láskou k designu a spolu s butikem Holly Golightly přišla s kolekcí HAY Dogs. Ta má za cíl doplnit každodenní procházky funkčními a krásnými předměty.

HAY Dogs aneb jaký pán, takový pes

Naprosto nečekaná a skvělá zpráva pro všechny nadšené pejskaře zároveň. Značka HAY představila kolekci stylových a funkčních doplňků pro psy.

Zakladatelka Mette Hay tuto kolaboraci s majitelkou módního butiku Holly Golightly vymyslela příhodně – při společném venčení poblíž Kodaně. Obě dobře vědí, jak je těžké dopřát psům to nejlepší a zároveň neslevovat z estetických požadavků. A my jsme proto rádi, že před vámi už tuto novinku nemusíme tajit.

HAY_novinky_05

Nedostatečná nabídka vedla obě dámy k nápadu přijít s vlastní kolekcí HAY Dogs: kde můžete vybírat z vodítek, obojků a misek. A nechybí ani stylové pelíšky ve třech různých velikostech. Zatímco pejsky potěší pohodlí, jejich pány zase vkusný a jednoduchý design, který hezky doplní interiér.

K tvorbě všech předmětů tvůrkyně přistoupily s citem pro design, znalostí úskalí stávající nabídky a láskou ke svým pejskům. "Doplňky pro domácí mazlíčky jsou často velmi neutrální a laděné do zemitých tónů, mně se ale zamlouvala myšlenka viditelného barevného doteku, na místo něčeho čistě utilitárního," popsala Mette. 

HAY_novinky_06

"Bylo důležité, aby barvy vyhovovaly všem typům psů – psům i fenám, různým plemenům, různým velikostem – aby se hodily ke každému charakteru psa," doplnila Barbara Maj Husted Werner, která založila butik Holly Golightly. 

HAY_novinky_04

Pokud váš čtyřnohý miláček už přešlapuje a nemůže se dočkat designových doplňků, zkrátíme vám cestu a odkážeme rovnou do doplňků pro psy, kde je najdete všechny pohromadě. 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Dizajnové doplnky pre psov? Objavte HAY Dogs
Shopping from the EU? Switch to Design accessories for dogs? Discover HAY Dogs

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít