Zelený domov s truhlíky Plant Box

Zelený domov s truhlíky Plant Box

01.05.
2018

Katka Horáková

Elegantní truhlíky z lakovaného kovu na subtilní podnoži od dánské značky Ferm Living získaly na oblibě velice rychle. Není proto divu, že se mezi jarními novinkami objevilo několik nových barevných, ale zejména i nových tvarových provedení.

Klasický hranatý Plant Box na podnoži

Univerzální hranatý truhlík je díky podnoži vysoký 65 centimetrů a poslouží dobře i jako přirozený předěl místnosti. Vyplní prázdné niky, oživí úzké chodby. Kromě pokojových rostlin jej můžete využít i na knihy či odkládání dalších věcí. U nás v showroomu se nám osvědčil na velké katalogy tapet. K zavedeným barevným odstínům přibylo letos na jaře i několik nových - takže na výběr již máte z celkem 8 barev.

Hranatý Plant Box na podnoži

Plant Box od ferm living

 

Plant Box Round s kruhovým půdorysem

Letošní novinkou je kruhová varianta truhlíku. Má průměr 40 centimetrů a výšku 50 centimetrů. A opět jej můžete využít pro pokojové květiny nebo na odkládání nejrůznějších věcí.

Plant Box Round navíc můžete kombinovat s víky z kolekce Wire Basket a získáte skvělý odkládací stolek s úložným prostorem. Na výběr máte 4 barevná provedení boxů , která můžete kombinovat se 3 různými provedeními vík (volte průměr 40 cm - tedy typ „small“). Finální výsledek je tedy už jen na vás.

Kruhový Plant Box Round

Kruhový Plant Box Round

 

Nejen na bylinky = Plant Box Small

V kolekci Plant Boxů naleznete také sympatický truhlík, jako stvořený pro vaše bylinky do kuchyně. Že se těší velké oblibě, dokazuje i fakt, že nyní je k dispozici již v celkem osmi barevných provedeních. A asi netřeba říkat, že pokud nemáte v plánu pěstovat bylinky, Plant Box najdete využití i jako organizér na řadu dalších věcí - v pracovně, kuchyni, dílně...

Plant Box Small od Ferm Living

Plant Box Small od Ferm Living

Boxy na stěnu

A ze stejného tvarosloví i barevné škály vychází i nejnovější přírůstek do kolekce - nástěnné boxy Wall Box. Oživte jimi stěny v interiéru nebo třeba na terase či balkóně. Wall Boxy jsou vhodné i pro venkovní použití. Dáte do nich rostliny anebo tyto nástěnné organizéry využijete jinak?

Wall Box Small od Ferm Living

Wall Box Small od Ferm Living

V našem e-shopu najdete celou kolekci Plant Box, která nyní čítá již téměř třicet různých provedení. Tak jsme zvědaví, které padne do oka vám :-)

Ste zo Slovenska? Prejdite na Zelený domov s Plant Box

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít