Vánoční stromeček ve skandinávském stylu

Vánoční stromeček ve skandinávském stylu

15.12.
2022

Dominika Švandová

Oblékněte letos i váš vánoční stromeček do severského stylu. Nejenže mu ozdoby v duchu nadčasové elegance budou jistě slušet, také vám vydrží dlouhé roky, aniž by se omrzely. Následující řádky vám poskytnou inspiraci a představí vše potřebné, bez čeho se při zdobení neobejdete.

Kde jinde začít než u stojanu? Dánská značka Ferm Living navrhla takový, který spolehlivě udrží i vzrostlejší stromeček, ale neopomněla ani estetickou stránku. Elegantní, minimalistický design tedy tvoří pevná kovová konstrukce se šroubky pro upevnění. Kov je lakovaný ve třech barvách – černé, šedobéžové a zlaté, proto stojan snadno sladíte se zbytkem doplňků. 

Ferm Living vánoční stromek

ferm LIVING Christmas Tree Foot


Praktickým kouskem, který celý setup pozvedne o něco výš, je textilní podložka. Na chvíli ji sice nejspíš zastíní bohatá nadílka, jakmile ale dárky rozbalíte, odhalíte také její design. Na výběr máme hned dva motivy, první posetý drobnými hvězdami, druhý s decentním patchworkovým vzorem.

ferm LIVING Star Christmas Tree Blanket

ferm LIVING Tonal Christmas Blanket


Největší dilema přichází s výběrem ozdob. Budou to klasické skleněné baňky, nebo jejich alternativa? V naší nabídce najdete obojí, těžké rozhodování přitom můžete nechat stranou. Ozdoby od Ferm Living totiž vypadají skvěle i ve vzájemných kombinacích. 
 
Novinkou letošního roku jsou baňky Glass Baubles, které díky zbarvení skla do různých tónů zelené působí mezi větvemi stromečku velmi přirozeně, současně krásně odráží rozsvícená světýlka. Ozdoby pořídíte ve třech velikostech, přičemž ty největší a střední tvoří sety po čtyřech, ty nejmenší pak najdete v balení po osmi.
 

ferm LIVING Glass Baubles


Máte-li chuť obměnit kulatou klasiku za něco nového, hledejte v kolekci Ornament. Drobné vyšívané ozdoby znázorňují nejrůznější symboly dánského hlavního města. Pokud tedy Kodaň patří mezi vaše oblíbené destinace, možná rozeznáte domek ze známé čtvrtě Nyhavn nebo kostel The Marble Church. Nechybí samozřejmě ani Malá mořská víla nebo zlatá labuť odkazující na pohádkové příběhy Hanse Christiana Andersena. Díky krásnému balení budou ozdoby Ornament také milou drobností, kterou můžete obdarovat své nejbližší.

ferm LIVING Ornaments


Nakonec přidejte vánoční hvězdu, která se bude krásně vyjímat na špičce stromečku. V delikátním, bronzovém provedení, dotáhne každé zdobení k dokonalosti.

ferm LIVING Star


Pro další dávku inspirace i zmíněné dekorace se můžete zastavit také v našem brněnském showroomu. Vánoce zde začínají vždy o něco dřív, a proto jsme stromeček ozdobili s předstihem. Na jeho větvích se pohupují skleněné baňky i vyšívané ozdoby od Ferm Living.
 
Těšíme se na vás každý všední den, od 9:00 do 18:00!

Stromeček showroom

Nezapomeňte prozkoumat i další z řady vánočních doplňků Ferm Living, které se postarají o tu pravou sváteční atmosféru. 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Vianočný stromček v škandinávskom štýle
Shopping from the EU? Switch to Christmas tree in Scandinavian style

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít