Novinky Ferm Living ve znamení rafinovanosti a organických tvarů

Novinky Ferm Living ve znamení rafinovanosti a organických tvarů

12.10.
2021

Eliška Koukalová, Dominika Švandová

Především příznivci neotřelých kousků najdou své oblíbence mezi novinkami od značky Ferm Living. Nechte se unést designem, který vám připomene jedinečné tvary přírody nebo upoutá nápaditým pojetím prostoru.

Stolky s nápadem

Tři jako jeden. Sofistikovaná sestava konferenčních stolků Cluster od Ferm Living potěší úsporností prostoru i stylovou unikátností. Trio kovových stolků, z nichž má každý osobitý design, působí navzdory použitému materiálu lehce a subtilně. Rozdílný a přesto jednotný vzhled každého kousku sestavy přímo vybízí k různým konfiguracím, ať už jsou kaskádovitě uspořádané v jedné linii, nebo rozmístěny jako solitéři po místnosti.

Ferm Living Cluster

ferm LIVING Cluster

 

Zajímavou volbou je jistě také asymetrická novinka Level Side Table, který barevnými provedeními souzní se stolky Cluster. Subtilní kovový rám budí dojem jedné nepřerušené linie, jejíž začátek a konec tvoří prostor pro dvě úrovně úložné plochy. Obě kolekce stolků se díky použitému materiálu hodí do interiéru i exteriéru.

Ferm Living Level

 

Uhrančivé vlny v podobě lamp Oyster

Jemné linie organických křivek působí, jako by se vlnily do prostoru. Lampy Oyster díky svému uhrančivému tvaru okamžitě strhnou pozornost. Tvarovaný kov kopírující lasturu ústřic se kromě až téměř skulpturálního dojmu postará také o měkké rozptýlení světla po místnosti. O zajímavou hru světel a stínů se postará také stolní lampa Oyster, která na první pohled působí jako umělecký kousek.

Ferm Living Oyster

 

Pro ty nejmenší

Snad každé srdce musí zjihnout při pohledu na medvídka Roy Merino Teddy. Vyrobený z nejjemnější merino vlny ve slušivé pletené vestě doplní dětský pokoj o rozkošnou dekoraci i plyšového kamaráda v jednom. Až hra skončí, najde útočiště třeba v jednom z úložných košů spletených do tvaru jablka a hrušky, kde kromě plyšáků snadno uskladníte také jiné hračky či deky. Umístit jej můžete například vedle sestavy dětského nábytku Little Architects, nově také v sytě červené barvě Poppy Red. 

Ferm Living Little Architect

ferm LIVING Apple

Ferm Living Roy Merino Teddy

 

Něco navíc

Strohé geometrické linie a symetrii nehledejte ani mezi novinkami, které vám pomohou dotvořit celkovou atmosféru domova. Rozvlněné křivky mísy Oyster ozdobí váš stůl, vázy Verso podtrhnou krásu květin a deky Vista vás nalákají k zachumlání se s dobrou knihou. Ačkoliv se liší tvary i materiály (jako jsou keramika, mosaz nebo 100% bavlna), drží se charakteristického stylu dánské značky, a tak společně vytvoří perfektní sestavu.

ferm LIVING Vista Blanket

Ferm Living dekorace

ferm LIVING Oyster Bowl


Oživení místnosti docílíte snadno také pomocí zrcadlových ploch. Ty mohou opticky zvětšit a prosvětlit prostor, v podání zrcadel Pond navíc upoutat tvarem napodobujícím nespoutanost vody. V kolekci zahrnující několik velikostí, včetně stolního zrcátka, si nově vyberete také z dvou provedení kovového rámu: brass nebo dark chrome.

Ferm Living Pond

Řada jedinečných kousků zmíněným výčtem zdaleka nekončí. Prohlédněte si všechny novinky Ferm Living a udělejte radost sobě, svým blízkým nebo těm nejmenším. 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky Ferm Living
Shopping from the EU? Switch to Ferm Living News

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít