Tapety Sandberg nově na DesignVille

Tapety Sandberg nově na DesignVille

05.02.
2019

Anežka Přikrylová

Švédská firma Sandberg nás učarovala, a tak netrvalo dlouho a její tapety ve skandinávském stylu si už nyní můžete vybrat na DesignVille. Navíc nově seřazené do přehledných kategorií. A proč zrovna Sandberg?

DesignVille tapeta

Lokální produkce

Rodinná firma Sandberg vznikla v roce 1976 a dodnes vyrábí všechny své tapety v továrně v malém městě Ulricehamn ve Švédsku. A zároveň i všechny návrhy vznikají uvnitř firmy v ateliéru Sandberg, který je hned vedle továrny.

Úcta k řemeslu

Všechny původní návrhy tapet designéři ze Sandberg kreslí rukou, od prvotního náčrtku až po finální obraz, který je pak přenášen na role. Můžete si tak být jistí, že doma nebudete mít jen tak nějakou sériově vyráběnou tapetu. Než k vám totiž tapety Sandberg doputují, projdou pod rukama zkušených řemeslníků, kteří ctí tradiční způsob vyrábění tapet.

DesignVille tapeta

Design inspirovaný severskou přírodou

V nabídce Sandberg najdete výrazné ilustrované nebo geometrické tapety, ale uniknout by vám neměly ani ty inspirované severskou přírodou. Vzhledem k tomu, jaké přírodní krásy Švédy obklopují, není divu, že designéři značky Sandberg si právě z přírody berou velkou inspiraci. Výmluvným příkladem je třeba tapeta Skog, díky které jsme se prvně do značky zamilovali.

DesignVille tapeta

Nové rozčlenění tapet

Mezi tapetami můžete navíc hledat pohodlněji než kdy dřív. Všechny jsme rozčlenili do kategorií podle vzorů na geometrické, pruhované, květinové a přírodní, abstraktní, ilustrované, jednobarevné, dětské a velkoformátové. A protože jsme odkaz na tapety umístili rovnou do hlavní nabídky, stačí jen dvě kliknutí a můžete si vybírat přesně podle vzhledu, který vám sedí.

Každá tapeta Sandberg má svůj příběh, odráží se v nich vzpomínky na domovinu i vzdálené kraje (jako třeba na Japonsko u kolekce Nippon) nebo třeba dětství (tapety Vara Visor jsou inspirované dětským zpěvníkem). Věříme, že i vy si k nim vytvoříte osobní vztah.

DesignVille tapeta

Ste zo Slovenska? Prejdite na Tapety Sandberg novo na DesignVille

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít