Svítidla Pholc: nová značka prověřuje hranice možného

Svítidla Pholc: nová značka prověřuje hranice možného

07.04.
2022

Eliška Koukalová

Ozářit a zároveň pozvednout prostor unikátní estetikou s těžištěm ve skandinávské jednoduchosti. Touto cestou se v roce 2015 vydala švédská značka osvětlení Pholc, kterou nově můžeme přivítat v portfoliu DesignVille.

Kandinsky_45

V neotřelých designech svítidel Pholc se prolíná a vzájemně ovlivňuje několik hlavních pilířů značky. Mezi mnohými můžeme vyzdvihnout neustávající dialog mezi všedním a odvážným, posouvání hranic možného a důraz na silnou osobitost návrhů. Na dosažení vytyčených cílů a kvalit spolupracují s předními designérskými talenty a využití nejmodernějších technologií. 

Donna_18

Kolem inovativních přístupů se točí svítidla Turner. Konstrukce stínidla jakoby obíhala okolo žárovky ve středu tvaru, zároveň díky různým trajektoriím oděným do stříkaného polymeru tvoří nevšední podívanou lišící se s každým úhlem pohledu. Materiál stínidla se navíc postará o rozptýlení světelných paprsků a tím i o tlumené ambientní osvětlení.

turner_

pholc_2

Filozofie značky založená na konstantním balancování mezi několika protipóly je zřetelná u svítidel Mobil budících dojem plynulého neustávajícího pohybu. Ve vzájemně točících se kovových ramenech zakončených kulovitými opálovými stínidly možná spatříte inspiraci v zábradlí balkonů metropolitního New Yorku nebo v pouličních lampách. Ani v jednom případě se nepletete. Skulpturálně působícímu a volně plovoucímu světelnému závěsu propůjčila Monika Mulder navíc hned několik podob. 

Pholc_

Mobil_pendant_

Ať už potřebujete posvítit na práci, večeři v rodinném kruhu nebo příchod do domu, z portfolia Pholc si jistě vyberete to správné designové řešení, které promění celý prostor a přitáhne pozornost. Tu jistě nezpustíte ani z odhaleného světelného zdroje svítidla Kandinsky, který jakoby proťal kouřovou skleněnou bublinu, ani z dalších jedinečných svítidel značky Pholc.
 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Svietidlá Pholc: nová značka testuje hranice možného
Shopping from the EU? Switch to Pholc luminaires: new brand tests the limits of the possible

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít