Reproduktory Vifa pod stromeček

Reproduktory Vifa pod stromeček

27.11.
2019

Dominika Švandová

Oči se rozzáří každému milovníkovi hudby, který si pod stromečkem rozbalí bezdrátový reproduktor Vifa. Potěšte dárkem, který v sobě spojuje skandinávský design a dokonalou zvukovou kvalitu, a navíc umožňuje poslech hudby kdekoliv a kdykoliv.

Hravá novinka 

Malé, skladné, odvážné a ultrapřenosné. To jsou reproduktory City – nová řada bezdrátových reproduktorů značky Vifa. Hlavní myšlenka kolekce "sharing is caring" se zhmotňuje v inovativní technologii, která umožňuje propojení až čtyř reproduktorů pro ještě silnější zvukový zážitek. 

Vifa City jsou dostupné v šesti barevných provedeních, odvážnějších i jemnějších barevných kombinacích, ze kterých snadno vyberete tu, která bude nejlépe odrážet styl obdarovaného. Za krásným zevnějškem reproduktorů se, tak jak je u značky Vifa zvykem, ukrývá perfektní technologie pro přehrávání zvuku. A to i přesto, že jde o doposud nejmenší reproduktory v portfoliu této dánské značky. 

Kompaktní rozměry, hravá barevnost i jedinečná příležitost propojení vícero reproduktorů cílí především na mladší generaci. Hledáte-li vhodný dárek pro teenagera, City je jasnou volbou. 

vifa_city_

vifa_city

vifa_city

Hudba kdekoliv 

Jen o kousek větší, a proto stále ideální pro použítí i mimo domov, jsou reproduktory z řady Reykjavik. Pro svou lehkost, rozměry i výdrž baterie je Reykjavik perfektní volbou na cesty. Stačí reproduktor propojit s mobilem a užít si perfektní zvuk. 

Elegantní černá, sebevědomá modrá nebo nadčasová šedá? Vybírat můžete nejen ze tří neutrálních odstínů, ale také mezi reproduktorem potaženým na zakázku vyrobenou textilií značky Kvadrat nebo reproduktorem vyrobeným z eloxovaného hliníku. 

Reykjavik pod stromečkem ptěší zejména ty, kteří si potrpí na design v severském stylu, rádi poslouchají hudbu a zároveň jsou neustále v pohybu. 

vifa_reykjavik

vifa_reykjavik

vifa_reykjavik

Pro náročné

Reproduktory z dalších kolekcí značky Vifa nabízí špičkovou technologii, která uspokojí i ty nejnáročnější pošluchače. Počínaje drobnějšími reproduktory z kolekce Helsinki, se modely reproduktorů postupně zvětšují. Stále však ponechávají volnost, a to díky velmi lehkému tělu, poutkům pro pohodlnější přenášení a bezdrátovému přehrávání hudby. 

vifa_nordic_collection

Univerzální velikostí a praktickým koženým poutkem se mohou pochlubit reproduktory z řady Helsinki. Hledáte-li dárek pro dámy, zaujme vás jistě nabídka pastelových barev, od růžové po světle modrou. 

helsinki-dusty-rose

helsinki-sandstone-grey

Jako kompromis mezi roztomilou řadou Helsinki a největšími reproduktory Stockholm, nabízí Vifa reproduktory Oslo a Copenhagen. Sofistikovaný vzhled zapůsobí především na minimalisty, kteří si potrpí na kvalitu. 

vifa_oslo

vifa copenhagen

Sortiment značky Vifa doplňují největší reproduktory Stockholm. Volbou rozměrů zde značka upouští od důrazu na pohyb a zaměřuje veškerou pozornost ke zvuku. 

stockholm vifa

Ať už pod stromeček pořídíte novinku City nebo jeden z větších modelů, můžete si být jisti tím, že uděláte obdarovanému opravdu radost! 

Nechte se inspirovat také výběrem nejkrásnějších dárků pro ženy, vychytávek pro muže nebo hraček a doplňků pro ty nejmenší.

Vánoční dárky - rozcestník

Ste zo Slovenska? Prejdite na Vifa pod stromček

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít