Představujeme dánskou značku Frama

Představujeme dánskou značku Frama

11.01.
2016

Michal Horák

Rádi bychom představili novou dánskou značku Frama v nabídce DesignVille. Produkce Frama je typická svou synergií protikladů: starého a nového, klasického a současného, „digitálního“ a „analogového“.

Po značce Frama jsme už delší dobu pokukovali. Poté, co jsme při naší listopadové návštěvě Kodaně měli možnosti vidět v showroomu Normann Copenhagen produkty Frama naživo, nám bylo ihned jasné, že tato značka nemůže v naší nabídce skandinávského designu chybět. Jsme tak rádi, že DesignVille uvádí Framu v Česku jako první.

Frama sídlí v centru Kodaně, uprostřed historické čtvrti Nyboder, v budově bývalé lékárny sv. Pavla, založené již v 19. století. Budova staré lékárny si dodnes uchovala většinu architektonických prvků i původní dřevěné výzdoby a slouží jako showroom, kde si lze předem dohodnout návštěvu.

Produkce Frama zahrnuje jak nábytek, doplňky a také svítidla. A právě produkty z posledně jmenované kategorie si od nynějška můžete koupit také na DesignVille.

Žárovky Diamond Lights

Žárovky ve tvaru diamantu vytvářejí po rozsvícení nádherné lomy světla. Jsou halogenové a lze je použít i se stmívačem. Navrhl je švédský designér Eric Therner. Na DesignVille můžete koupit čirou žárovku a také zabarvené provedení Cognac/Amber. Žárovky se dodávají ve stylovém retro balení.

Diamond Lights Clear

Diamond Lights Cognac

Závěsné svítidlo Frama E27 Pendant

Závěsné svítidlo z kolekce Frama E27 v industriálním stylu má podobu textilního kabelu s objímkou, do kterého se umístí žárovka. Kabel je dlouhý celé 3 metry a tak lze použít v celé řadě různých instalací. Na DesignVille koupíte provedení objímky mosaz (brass), měď (copper) a bronz, vždy v kombinaci s černým kabelem.

E27 Pendant, Brass + Diamond Lights

E27 Pendant, Brass

E27 Pendant, Copper

Nástěnné svítidlo Frama E27 Wall Light

Nástěnné provedení svítidla z kolekce E27. Délka textilního kabelu je v tomto případě 2,5 metru. Na DesignVille koupíte trendy mosazné provedení.

E27 Wall Light, Brass

E27 Wall Light, Brass

Stolní svítidlo Frama E27 Table Light

Stolní varianta svítidla z kolekce Frama E27 s dvoumetrovým kabelem, navíc vybaveného vypínačem. Na DesignVille k dostání v mosazném provedení.

E27 Table Light

E27 Table Light

Všechny produkty Frama mají krásné balení a hodí se tedy výborně jako dárek. Kompletní katalog produktů Frama naleznete na oficiálním webu FramaCPH.com, inspirovat se také můžete na Instagramu, anebo našem Pinterestu.

Nabídku Frama na DesignVille budeme dále rozšiřovat a tak pokud byste některý z produktů, který zatím nemáme zařazený rádi na DesignVille viděli, napište nám do komentářů k tomuto článku níže.

Starší komentáře

  • 1

    Dagmar Mašterová , 24.02.2016 (16:20),

    Dobrý den,
    závěsné žárovky s kabelem 3m, ale chci jen třeba 0,5m. Lze ho zkrátit, schovat u stropní "objímky"?
    děkuji

  • 2

    Markéta Eliášová , 26.02.2016 (08:51),

    Dobrý den, paní Mašterová, zkrácení kabelu by neměl být problém. Pokud si sama netroufnete, určitě poradí elektrikář.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Predstavujeme dánsku značku Frama

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít