Do kina s Normann Copenhagen

Do kina s Normann Copenhagen

03.11.
2015

Michal Horák

Konečně jsme si našli trochu času, abychom se vydali za našimi dodavateli. Máme je hezky pohromadě: většina z nich totiž sídlí v dánské Kodani. Jako první jsme navštívili showroom značky Normann Copenhagen.

Normann Copenhagen Flagship Store se nachází nedaleko městských jezer Søerne v severní části centra Kodaně a cca kilometr vzdušnou čarou od pevnosti Kastellet.

Poměrně nenápadná výloha zdaleka nedává tušit, jak obrovské prostory se za ní ukrývají. Obchod se totiž nachází v prostoru bývalého kina.

Normann Copenhagen Flagship Store

Normann Copenhagen Flagship Store

Celý původní sál – hlediště i jeviště - dává krásně vyznít všem designovkám od Normann Copenhagen: nechybí ikonické lampy Norm, retro svítidla Amp ani nové nábytkové kusy jako křesla Era či židle a křesílka z kolekce Form. Prostřední část je vyhrazena doplňkům a menšímu nábytku jako jsou oblíbené stolky Tablo a Block. Z bývalé promítací místnosti jsou dnes krásné kanceláře, z nichž mají zaměstnanci Normann Copenhagen celý obchod jako na dlani.

Normann Copenhagen zde neprodává pouze své vlastní zboží, ale obchod pojal více lifestylově. I proto si zde můžete koupit oblečení, doplňky od jiných výrobců anebo výbavičku pro nejmenší. Tento otevřený koncept nás velmi zaujal.

Normann Copenhagen Flagship Store

Stolky Block

Křeslo Era a pohovka Onkel Sofa

Lampy Norm

Stůl a židle z kolekce Form

Normann Copenhagen Flagship Store

Normann Copenhagen Flagship Store

Děkujeme našim hostitelům za příjemně strávené 3 hodiny a vám všem, kteří se ocitnete v Kodani, návštěvu Normann Copenhagen Flagship Store vřele doporučujeme!

PS: v showroomu Normann Copenhagen jsme také měli možnost vidět produkty značky Frama, které jsme posléze zařadili do naší nabídky.

Starší komentáře

  • 1

    Petra , 04.11.2015 (09:00),

    Bezva, díky za tip! Plánujeme příští rok Kodaň, tak se tam určitě zastavíme :)

  • 2

    Pavel , 04.11.2015 (13:10),

    wow, tak to je pecka! Krásný.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Do kina s Normann Copenhagen

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít