Představujeme značku Ferm Living

Představujeme značku Ferm Living

22.06.
2016

Katka Horáková

Ferm Living je další skvělá dánská značka v naší nabídce. Proslavila se výraznými grafickými tapetami a stylovými doplňky, ale nadchla nás také novou kolekcí nábytku.

Značku ferm LIVING založila v roce 2005 designérka Trine Andersen. Firma začala původně jako grafické studio, pole působnosti se však rychle rozšířilo do oblasti interiérového designu, když byla v roce 2006 představena první kolekce tapet. Možná jste značku ferm LIVING zaznamenali díky nejrůznějším doplňkům s geometrickými vzory - zpočátku oblíbené a všudypřítomné trojúhelníky brzy vystřídaly další vzory. Z posledních novinek je ale více než jasné, že značka ferm LIVING jen u doplňků a tapet nezůstane. Nová kolekce nábytku, která zahrnuje policový stystém nebo židle, je více než ambiciozní.

Policový systém Punctual

Jednou z novinek je subtilní policový systém Punctual, který vás překvapí precizním zpracováním a nadčasovým vzhledem. Dlouho jsme pro showroom DesignVille hledali výrazově subtilní policový modulární systém z lakovaného kovu, a když Ferm Living přišel se systémem Punctual, hned jsme věděli, že je to ten pravý. Jeho konstrukce je úžasně vzdušná, ale přitom velmi pevná.

Tvarosloví nezapře inspiraci v průmyslových policových systémech, ale právě detaily jako jsou zpevňující kříže se zlatavými logy Ferm Living, činí z tohoto systému nábytek, který se může hrdě postavit třeba do vašeho obývacího pokoje. Police jsou jemně perforované malými otvory, což celému systému přidává na lehkosti.

Pokud chcete vidět naživo jak vypadá, přijďte do našeho showroomu v Brně na Vodově 68.

Policový systém Punctual

Policový systém Punctual

Koše Wire Basket

Wire Basket je kolekce ikonických kovových košů, které nechybí snad v žádném skandinávském interiéru. Doplňte dřevěné víko v olejovaném dubu či černě laminované březové překližce, a rázem se z koše stane konfereční, odkládací nebo noční stolek. Současně však stále koš bude skýtat úložný prostor pro deku, polštářky, hračky apod. Koše se vyrábí ve třech velikostech a několika barevných provedeních.

Koše Wire Basket

Koše Wire Basket

Truhlíky na květiny Plant Box

Plant Box jsou elegantní nadčasové designové truhlíky na květiny pro všechny vyznavače minimalismu a živých rostlin. Jsou umístěné na subtilním podstavci a vyrobené z lakované oceli. Díky podstavci je výška truhlíků 65 cm, takže je v domácnosti můžete snadno využít jako vizuální předěl místnosti nebo jimi ozvláštnit nejrůznější "hluchá" místa - výklenky, úzké chodby apod.

Truhlíky na květiny Plant Box

Truhlíky na květiny Plant Box

Květníky a vázy Hexagon

Hexagon je kolekce váz a obalů na květiny jejichž společným jmenovatelem je šestiúhelníková podstava - odtud jejich název. Širší prvky z kolekce Hexagon jsou zamýšleny jako stylové květníky, menší a vyšší varianty jako vázy. Barevná provedení zahrnují provedení z lakovaného kovu a čisté mosazi. Vnitřek všech květníků Hexagon má antikorozní úpravu.

Květníky a vázy Hexagon

Květníky a vázy Hexagon

Geometrické hrátky s textilními doplňky

Geometrické vzory jsou pro značku Ferm Living velice typické. A nešetřili s nimi ani na nejrůznějších textilních doplňcích. Vyzkoušejte heboučké deky, stylové koupelnové košíky či efektní polštáře Quilt Cushion.

Textilní kolekce Ferm Living

Textilní kolekce Ferm Living

A samozřejmě nesmíme zapomenout napsat, že produkty Ferm Living můžete vidět a zakoupit v našem showroomu v Brně.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Predstavujeme značku Ferm Living

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít