Stylově na piknik a grilování

Stylově na piknik a grilování

26.05.
2015

Katka Horáková

Mezi letní radovánky neodmyslitelně patří také dobré jídlo venku - pikniky v přírodě a grilovačky na zahradě. A s našimi užitečnými pomocníky vám zaručujeme zážitek nejen chuťový, ale i vysoce estetický.

Na piknik i pro pohodlné servírování občerstvení na zahradě využijete multifunkční piknikový koš od Menu (č.1 na obrázku níže). Tento praktický kousek s otočnou rukojetí obsahuje plstěný košík (ideální na pečivo) a dvě krabičky s chladící podložkou a bambusovým víčkem, které může na pikniku posloužit i jako krájecí a servírovací prkénko. Piknikový koš Multi je takovým designovým skvostem, že jej po piknikové sezoně můžete hrdě vystavit v interieru - třeba na kořenky a další dochucovadla na vaší kuchyňské lince.

Piknikový koš Multi, termokonvice od Menu

A další skvělé designovky hned následují:

Do terénu oceníte jistě termokonvici (7), která udrží dlouho nápoje v požadované teplotě - ať už horké či krásně vychlazené.

Pro letní servírování i přípravu na grilování přijde vhod krájecí a servírovací sada New Norm Complete Tray Set (2,9). Čtyřdílný set se skládá z prkénka na krájení, porcelánového talíře, melaminového podnosu a chladícího gelu. Uprostřed prkénka je otvor, který zajistí, že šťáva odteče do podnosu a nikoliv na váš stůl. Porcelánový talíř lze použít i samostatně. Pokud servírujete pokrmy vyžadující studené prostředí, stačí umístit mezi podnos a talíř chladící gel. A že na správné grilovačce nesmí chybět pořádné mlýnky na koření (5), snad ani není potřeba dodávat.

Na piknik můžete vyrazit se šikovnou plstěnou taškou Meno (8). A aby bylo na pikniku kde servírovat, nezapomeňte na pohodlnou deku (3) nebo třeba takovou vychytávku jako stolek Pin (4), který si prostě zapíchnete do trávy nebo písku na pláži.

Nezapomeňte si také přečíst, jak si užít léto u ohně!

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít