Letní večery u ohně

Letní večery u ohně

25.05.
2015

Katka Horáková

Milujeme krásné interiéry, ale co naplat: dny se prodlužují, teploty šplhají vzhůru, a nás to táhne ven. Těšíme se na sezonu grilování, posezení na zahradě či terase nebo spontání pikniky v přírodě. Ale i venku se kromě dobrého jídla a pití můžete obklopit skvělým designem.

letní večery u ohně jsou naše první ingredience na ten správný prázdninový relax!

Oheň od pradávna lidi fascinoval. Je to úžasný zdroj tepla, světla, útulné atmosféry a pohody. Univerzální recept na romantiku ve dvou, skvělou párty s přáteli, příjemné posezení s rodinou. A díky krásné venkovní kolekci od Menu vám můžeme naservírovat oheň na několik způsobů - od malého plamínku až pořádný "fire". A to vždy v designovém balení!

Venkovní kolekce od Menu

Letní pohoda u ohně - kolekce od Menu

Olejové lampy Fire Bucket ve tvaru vědra vydrží hořet až 8 hodin. Vnější nádoba má "ucho" pro snažší přenášení a vysoká verze Fire Bucket se dodává i s konzolí pro upevnění na stěnu. Vnitřní nádoba na olej se dá vyjmout, díky tomu se vnější obal nepřehřívá a navíc krásná ocelová nádoba s uchem také může příležitostně sloužit jako stylový obal na rostliny či bylinky.

Outdoorová kolekce od Menu

Oudoorová kolekce od Menu

Košík Multi od Menu - piknikový koš

Oheň patří k létu - přenosné ohniště, olejové lampy od Menu

V přenosném ohništi Fire Basket už vytvoříte pořádný oheň, u kterého se i zahřejete a bude ozdobou každé párty. Pokud raději něco decentějšího, spíše na vytvoření nálady, zkuste minimalistické louče Fire Torch anebo klasické svícny - třeba Fire Hurricane na čajovou svíčku anebo u Vikingů inspirované svícny Pipe Hurricane (v horizontání a svislé variantě), které snadno zatlučete do pořádného kusu dřeva.

Pipe Hurricane

Svícny Pipe Hurricane od Menu

Ste zo Slovenska? Prejdite na Letné večery pri ohni

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít