Novinky pro venkovní pohodlí

Novinky pro venkovní pohodlí

20.03.
2022

Eliška Koukalová

Pokud jste dnes ráno otočili kalendář, první jarní den s optimistickou vidinou teplejších dní vám jistě vykouzlil úsměv na tváři. Nadcházející období ve znamení probuzení zeleně a pučících rostlin můžete sledovat z pohodlí jedné z novinek mezi venkovním nábytkem. Terasu, balkon či zahradu tak zároveň přichystáte na sezonu dlouhých teplých večerů strávených v přítomnosti dobrého jídla a nejen designové společnosti.  

DesertStyling_Img04 - 300

Křeslo a pohovky Desert Dolce

Mezi designovou společnost jistě patří letošní novinka – nábytek Desert Dolce. Černě lakovaný kovový rám poskytuje stabilní oporu pro potah a velkorysé polštáře, které jsou připravené odolávat vodě i UV záření. Zároveň díky své subtilní konstrukci ladně splyne s okolím, jak s bujarou zelení, tak se sluncem zalitou terasou. Odolný ocelový rám zároveň vytvoří pojící prvek i s další novinkou od Ferm Living, důmyslnými stolky Level. Jejich asymetrický profil podpírá souvislá linie ohýbané trubkové oceli, díky které je konferenční stolek vhodný dovnitř i do exteriéru. Rovněž jako polštáře z kolekce Desert, kterými můžete pohodlí i vyjádření ještě podtrhnout. 

fermLIVING-SS22-DesertSofa-2seater-BlackDarkSand-image-1

fermLIVING-SS22-LevelCoffeeTable-Black-image-1

Oáza mezi zelení

Ukolébat do příjemné relaxace a vychutnávání okamžiků mezi švitořícími ptáky a šumící zelení skvěle dokáže snová houpací síť Path od Ferm Living. Kromě romantického vzhledu a precizního odolného provedení je navíc zodpovědně vyrobená. Materiál, ze kterého je upletená, znamená s každým kusem nový životní koloběh pro zhruba 102 použitých pet lahví.  

17-1881

Recyklovanému plastu dává novou funkci i další novinka pro vnitřní i venkovní použití – konvička Liba. Organicky tvarovaná a překvapivě lehká nádoba připomínající klasický keramický džbán pojme až pět litrů vody. Volit navíc můžete mezi třemi odstíny.

fermLIVING-SS22-LibaWateringCan-Black-image-1

Pohodlí v souhře se dřevem

Příznivce přírodních materiálů a jejich souhry nenechá chladnými kolekce venkovního nábytku Jack od Ethnicraft, kam nově přibyly konferenční stolky, podnožka a lehátko. Nábytek z masivního teakového dřeva zjemňuje pohodlné čalounění ve dvou provedeních – mocha nebo off white. Je vyplněné rychleschnoucí pěnou, s přítomností vody si tedy hravě poradí.

10251_Teak_Jack_outdoor_sofa_off_white_10250_Teak_Jack_outdoor_sofa_off_white_20929_Ink_Linear_Squares_valet_tray_WEB-2

jack

10254_Teak_Jack_outdoor_sofa_mocha_10253_Teak_Jack_outdoor_sofa_mocha_21051_Oat_Nomad_throw_det01_WEB

Pokud vás navnadila některá z novinek, jistě prozkoumejte celou sekci se zahradním nábytkem, kde najdete také ikonický nábytek Palissade nebo minimalistickou kolekci Hee od HAY.
 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky pre vonkajšie pohodlie
Shopping from the EU? Switch to News for outdoor comfort

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít