Dekorace pro krásný advent

Dekorace pro krásný advent

15.11.
2021

Dominika Švandová

Zpříjemněte si čekání na to nejkouzelnější období v roce a vrhněte se do objevování dekorací, které k němu neodmyslitelně patří. Připravili jsme pro vás výběr nových dekorací i stálých bestsellerů z naší adventní nabídky.

 Ať už hledáte adventní svícen, se kterým budete moci odpočítávat týdny zbývající do Vánoc, praktické a zároveň stylové doplňky k vánočnímu stromečku, nebo drobnosti k vyzdobení interiéru, mezi novinkami i bestsellery z minulých let najdete na DesignVille přesně to pravé – designové kousky v severském stylu

 

Ozdoby s duší

Značka Ferm Living má ve svém portfoliu hned dvě kolekce originálních ozdob, které se budou hodit nejen na vánoční stromeček. 

Jednou z nich je kolekce vyšívaných ozdob v podobě několika symbolů Kodaně. V kolekci Ornament nechybí motivy jako Malá mořská víla nebo labuť jakožto dánský národní pták. Samozřejmostí jsou i motivy preclíku –  Kringle, nebo kodaňských architektonických dominant jako je Church of our Saviour, Nyhavn, Marble Church či strážce paláce Royal Life Guard. Kolekce by se neobešla ani bez oblíbeného dopravního prostředku – Bike nebo oblíbeného nápoje – Beer. Ozdoby jsou vyšívané, jsou tedy zajímavou alternativou ke klasickým vánočním baňkám. 

Ornament

 

Pokud jste naopak příznivci klasických kulatých ozdob, neměli byste minout ty následující. Letošní novinkou jsou delikátně laděné baňky Flora Ornaments v několika velikostních provedeních. Skleněné průhledné baňky v sobě ukrývají křehoučké fialové kvítky, které ozvláštní stromeček a budou se jistě zajímavě vyjímat i v přítomnosti světýlek.

fermLIVING-FloraOrnaments-Purple-image

 

Svícen, který zaujme

Nápaditým spojením svícnu a misky v jedno je svícen s příhodným názvem Bowl v mosazném a černém provedení. Díky jeho tvaru přímo vybízí k naplnění drobnostmi dle aktuálního ročního období – kreativitě se meze nekladou! Svícen tak jistě využijete nejen v období adventu. 

Ferm Living svícen Bowl

 

Pro krásný stromeček

Okamžiky u vánočního stromečku, když si vaši blízcí s nadšením rozbalují vánoční dárky, patří k těm nejkrásnějším z celého období Vánoc. K ozdobení stromečku se budou hodit již zmiňované ozdoby Ferm Living spolu s elegantní špičkou ve tvaru hvězdy. Skvělým a praktickým doplňkem jsou i bavlněné podložky pod stromeček s jemným motivem drobných hvězd. V nabídce nechybí ani stylové stojany na vánoční stromek ve třech provedeních. 

Stojan na stromeček Ferm Living

Podložka pod stromek

Hvězda Ferm Living

 

Adventní bestsellery

S těmito doplňky nešlápnete vedle. Jsou to totiž ty nejlepší kousky, které se v naší nabídce drží dlouhodobě. 

Pomalu se blíží den, kdy na adventním svícnu rozsvítíme první svíčku. V našem adventním výběru najdete hned několik adventních svícnů, například oblíbené svícny Circle. Svícny mají minimalistický kovový design, který vám dovolí experimentovat s jejich aranžmá, včetně možnosti zavěšení. 

Ferm Living Circle

Svícen Circle

 

Stylové odpočítávání

Originální svícen si můžete také vytvořit z hrníčků Design Letters. Šálky v bílém nebo černém provedení s číslicemi 1, 2, 3, 4 mají všestranné využití. Přes rok z nich můžete popíjet kávu a na Vánoce je pomocí speciálních držáků na svíčky přeměníte v adventní svícen. 

Hrníčky/svícny Design Letters

 

Pokud si libujete v přítomnosti plápolajících svíček, neměli byste přehlédnout ani další stylový způsob odpočítávání, který zahrnuje ještě větší počet plamínků – pro každý předvánoční den jeden. Balení čtyřiadvaceti svíček Countdown to Christmas v krásném balení s víčkem jako svícnem je zajímavou podobou dánské tradiční adventní svíce kalenderlys. 

fermLIVING-CountdownToChristmas-image

Prohlédněte si další svícny, svíčky nebo dekorace na ozdobu voňavých větviček. V našem adventním výběru najdete všechny vánoční nezbytnosti. 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Dekorácie pre krásny advent

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít