Novinky Muuto 2016

Novinky Muuto 2016

28.02.
2016

Katka Horáková

Začátek roku se vždy nese ve znamení těch nejdůležitějších veletrhů nábytku, svítidel a doplňků a přináší s sebou pořádnou porci úžasných designových novinek. Dnes se pojďme mrknout na nové špeky od dánské značky Muuto.

Polštáře Tile Cushion

Nepřehlédnutelnou novinkou v textilních doplňcích jsou úžasné polštáře Tile Cushion ze 100% vlny. Polštáře Tile vás nadchnou geometrickým vzorem, který vytváří dojem trojrozměrné struktury. Potahová látka pro Tile Cushion byla vyvinuta na míru zkušenými designéry v norské textilce Gudbrandsdalens Uldvarefabrik, jejíž historie sahá do roku 1884.

Novinky Muuto - polštář Tile

Vázy a mísy Shades

Originální vázy a mísy z kolekce Shades zaujmou už na první pohled svým netradičním tvaroslovím, který připomíná sochařské dílo. Designérka Anne Jørgensen vytvořila vázy a mísy ve třech decentních odstínech - šedá, písková a světle růžová "rose". Vázy jsou vyráběny z barveného jílu a poté ručně leštěny.

Vázy a mísy Shades od Muuto

Nové barvičky pro věšáky Dots a lampy E27 a Unfold

Mezi novinkami se objevily taktéž nové barvy designových bestsellerů. Věšáčky The Dots se rozrostly hned o 4 nové odstíny: tmavě modrou Midnight Blue, hořčicově žlutou Mustard, tmavě šedou a příjemný odstín růžové barvy Dusty Pink.

The Dots od Muuto

Oblíbená závěsná svítidla E27 můžete vybírat hned z 13 barevných odstínů - novinkami jsou odstíny terracotta a hořčicově žlutá. V těchto nových odstínech jsou k dostání také lampy Unfold.

Lampa E27 od Muuto v barvě mustard

Unfold od Muuto v barvě terracotta

Vázy Elevated a Silent

Nově u nás najdete skladem také kompletní kolekci skleněných váz Elevated a Silent. Tyto vázy vlastně nejsou kolekcí v pravém slova smyslu. Tvarově jednoduché a maximálně čisté vázy Silent vytvořil pro Muuto Andreas Engesvik. Vázy Elevated doplnil Thomas Bentzen o dřevěnou misku, která se shoduje s odstínem skla, a dává tak květinovému aražmá větší důraz. Pro tvarovou podobnost i shodu v barevných odstínech se lze vázy Silent a Elevated dobře vzájemně kombinovat.

Vázy Elevated a Silent od Muuto

Váza Elevated od Muuto

Koše Restore Round Basket

Na DesignVille vám také přinášíme kompletní sortiment košů Restore. Ke klasických plstěným košům, které snad ani netřeba představovat, přibyly po nízkých plstěných "podnosech" Restore Tray nově také velké kulaté Restore Round Basket, které pojmou už pořádně velkou deku, kupu hraček a dalších nezbytností.

Plstěné koše Restore od Muuto

Nové židle Fiber Side Chair bez područek

Kromě doplňků představilo Muuto na veletrzích také nové židle z kolekce Fiber, tentokrát ve verzi Fiber Side Chair bez područek. Ale o tom podrobněji zase někdy jindy...

Starší komentáře

  • 1

    Alena , 29.02.2016 (19:55),

    Ty nový vázy jsou krásný!

  • 2

    MUDr.Hana Bártíková , 01.03.2016 (08:13),

    Dobrý den.
    Mám dotaz.Pokud si objednám Vaše zboží,bude doručeno do 4.3.2016?
    Děkuji za odpověď.
    Bártíková

  • 3

    Katka Horáková , 01.03.2016 (17:48),

    Reaguje na 2 Dobrý den, paní doktorko, Vaši objednávku jsme dnes expedovali a bude k doručení zítra.

  • 4

    Katka Horáková , 01.03.2016 (17:49),

    Reaguje na 1 Díky! Jsme z nich taktéž nadšeni!

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky Muuto 2016

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít