Novinky od Menu

Novinky od Menu

29.01.
2019

Anežka Přikrylová

U značky Menu se roztrhl pytel s novinkami. Neváhali jsme a zařadili je do nabídky DesignVille, abyste si je mohli užít i vy. Podívejte se na ty nejzajímavější z nich.

Svítidla inspirovaná historií

Nejzajímavější a nejpočetnější novinky na vás čekají mezi svítidly. Lampa Bank Pendant inspirovaná směrem Art Deco nás zaujala už na kolínském veletrhu IMM. Stejně jako řada jiných designových kousků od skandinávských značek, i Bank Pendant převzala základní tvar svého historického předchůdce, lampy z 20. let. Avšak designéři Norm Architects design modernizovali a ubrali mu na zdobenosti. 

MENU_Harbour-Dining-Side-Chair_Snaregade-Table_Bank-Pendant-(5)

Oblým tvarům značka Menu zůstala věrná u rozložitelné stolní lampy Socket Ocassional nebo u lampičky Stone.

Menu Stone Lamp

Design a moderní technologie v jednom

Menu představilo i zajímavé technologické novinky. Svítidla Circular a Task Pendant, která je možné ovládat pomocí mobilní aplikace, jsme představili v předešlém článku. Tyto technologické hračky v designovém obalu umožňují měnit barevnou teplotu a intenzitu osvětlení a přizpůsobit ho tak měnícím se podmínkám během dne. 

MENU_Oregaard_Circle_Lamp

Harbour Chair v novém

Čerstvou novinkou je série židlí Harbour Side Chair, které doplňují kolekci Harbour Chair o variantu bez područek. Skořepinové, kožené a čalouněné židle i ve variantě bez područek poskytují dokonalou podporu při sezení, ať už ji využijete v kanceláři nebo u jídelního stolu.

MENU_Harbour-Dining-Side-Chair_Snaregade-Table

Nadčasová kolekce Afteroom

Nově jsme rozšířili i nabídku minimalistické kolekce Afteroom. Klasické židle Afteroom Dining Chair a barové stoličky doplnily nové stolky Café, Counter a Bar Table, které stylově i svou výškou skvěle doplňují nabídku židlí. A co víc, díky jejich nadčasovému designu si můžete být jistí, že se jen tak neokoukají.

MENU_Afteroom-Bar-Chair_Afteroom-Bar-Table_Darkly-Mirror_Échasse-Hurricane

Oblíbené doplňky

A nakonec náš sortiment obohatily také nové vázy a svícny. Oblíbené vázy Troll, inspirované mytickou postavou vodního trola, který žije v hlubinách severských jezírek, jsou nově k dostání v tmavě modré barvě. O stylový svícen Hurricane se rozrostla kolekce Échasse a bez povšimnutí nezůstala ani kolekce POV. Tu rozšířily oválné nástěnné svícny připomínající lidské oko.

MENU_POV-Oval-2

MENU_Échasse-Hurricane_Plinth

Nenašli jste mezi novinkami Menu svého favorita? Naše sekce novinek toho může nabídnout mnohem víc. A pokud si nechcete nechat ujít tu nejčerstvější inspiraci ze světa designu, připojte se k našemu newsletteru. P.S.: Na konci každého z nich vás čeká malá odměna!

Ste zo Slovenska? Prejdite na Novinky od Menu

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít