O lampě Gräshoppa a radosti z krásy

O lampě Gräshoppa a radosti z krásy

24.09.
2014

Katka Horáková

Včera mi přišel krásný e-mail. Od jedné zákaznice, která si u nás koupila lampu Gräshoppa od Gubi. A i když v posledních dnech celkem nestíhám a blog je teď trochu opuštěný, o tuhle radost se prostě musím s Vámi podělit.

Cituji:

„Přiznám se, že jsem na Gräshoppu měla zálusk už delší dobu. Ale ta cena... Pak jsem objevila u XY něco podobného - lampu YZ. Trpělivě jsem čekala na dny Marianne, abych ji objednala. Shodou okolností ji tam měli skladem, tak jsem celá šťastná zlevněnou lampu popadla, dorazili jsme s ní domů, tam jsem ji postavila, podívala se a řekla manželovi, že jedeme zpět, že není hezká. Že chci Gräshoppu. Teď jsem strašně šťastná, že jsme se neulakomili, je to rozdíl nebe a dudy. Chodím se na ni pořád koukat :)“

Samozřejmě paní mi napsala jméno obchodu i lampy, kterou koupila. Ale tohle není o boji s konkurencí - proto to XY a YZ (a vězte, že XY je jeden z těch lepších podniků). Tohle je o mojí radosti "pracovat" pro vás všechny, kteří umíte vidět ten rozdíl. A umíte se z něj těšit; z krásných detailů, precizního provedení.

Děkuji!

P.S: A jestli si teď právě říkáte, že je to sice hezký, ale že nemáte tiskárnu na peníze - ani já ji nemám. Ale řídím se heslem Vivienne Westwood:

Buy less, choose well.

Lampa Gräshoppa od Gubi

Lampa Gräshoppa od Gubi

Stojanová lampa Grashoppa od Gubi

Zdroj foto: Gubi

Starší komentáře

  • 1

    Olive , 24.09.2014 (15:19),

    Milá Katko, mám to stejně. Některé kamarádky mě nechápou, ale raději si nic nekoupím. A teď jsem si šetřila na Dny Marianne, ale když byly slevy i u vás, tak jsem to vše nechala u vás. :-) Po letech jsem byla na DM doma a už na ně neměla peníze. :-) A moc se těším na zítřejší balík. (jen pod jiným jménem) :-) Jednou jsem v hodnocení šéfa v Holandsku měla, že jsem detailista. No, jsem. :-)

  • 2

    Katka Horáková , 24.09.2014 (15:27),

    Reaguje na 1Milá Olive, tak teď mě bude vrtat hlavou, který z těch balíků to je :) Ale samozřejmě mě těší, že sis vybrala u nás. A je správné, že jsi detailista. Protože přesně o detailech to je, ty dělají nakonec celkový dojem.

  • 3

    Olive , 24.09.2014 (19:31),

    Reaguje na 2Nevím, zda nás bylo více, ale byla jsem ta, co doobjednávala, která měla více menších věcí, ale jen od dvou výrobců. Miluji Finsko, Iittala a těším se až budu popíjet nějaký dobrý čaj z hrnku s designem Klause Haapaniemiho. :-)

  • 4

    Katka Horáková , 24.09.2014 (19:35),

    Reaguje na 3JJ, tak teď už vím přesně :)

  • 5

    Ivet , 30.09.2014 (18:48),

    Reaguje na 1Já jsem ta zmiňovaná zákaznice z blogu. Já měla pro změnu hodnocení "...obsessed by details...". No, jsem :)

Ste zo Slovenska? Prejdite na O lampe Gräshoppa a radosti z krásy
Shopping from the EU? Switch to About the Gräshoppa lamp and the joy of beauty

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít