Hledá se: kreativní správce sociálních sítí

Hledá se: kreativní správce sociálních sítí

02.02.
2019

Kateřina Šmaková

Žiješ onlinem, máš vztah k designu a na Instagramu či Facebooku jsi jako ryba ve vodě? Možná toužíme právě po Tobě!

Aktualizace: pozici jsme již obsadili - děkujeme všem zúčastněným za čas, který nám věnovali.

Do našeho týmu hledáme profíka, kolegyni či kolegu, který/á z našich profilů na sociálních sítích na Instagramu a Facebooku vytvoří doslova vymazlený unikát.

Potřebné ingredience, aneb co od Tebe očekáváme?

Hledáme kreativní duši, co má oko estéta, dobrý vkus, cit pro detail a umí dobře psát. Někoho, kdo se může pochlubit praxí v oblasti správy firemních profilů na sociálních sítích, srší nápady a hledá práci, která ho bude bavit, naplňovat, a ve které se bude moci plně realizovat.

Plusové body zaručí přesah do dalších oblastí online marketingu, designu, umění nebo...?

A jaké jsou přísady naší receptury? Tedy co nabízíme my?

  • Ráj skandinávského designu: V DesignVille milujeme skandinávský design tělem i duší. Svým zákazníkům nabízíme pouze pečlivě vybrané kousky předních designérských značek, které jsou kvalitní, nadčasové a pyšní se pečlivým zpracováním. 
  • Přátelské prostředí rodinné firmy: Vše začalo blogem a láskou k designu. Postupně přibyl eshop a nový, větší showroom. Přestože se rozrůstáme, stále si uchováváme ráz malé rodinné firmy.
  • Krásné nové kanceláře: Pracovat budeš v přátelském kolektivu, v novém, krásném showroomu v Brně, v areálu bohunického kampusu. Možná si říkáš, že tuto pozici lze hravě dělat na dálku, ne ale v našem případě. Je pro nás hodně důležité, abys byl/a v každodenním kontaktu s námi, nabízeným sortimentem i naší designovou prodejnou. Zkrátka a dobře, každodenní kapka skandinávské atmosféry je u nás nezbytností.

Pokud jsme Tě zaujali, zašli nám své CV nebo odkaz na LinkedIn profil na adresu katka@designville.cz. Připoj odkaz na Instagramové a Facebook účty, které spravuješ a napiš, proč bys měl náš tým „dochutit" právě Ty.

Pozor: CV/LinkedIn profil a ukázky Insta nebo Facebook profilů jsou pro nás zásadní, bez nich Tě nemůžeme do výběru zařadit! 

Co bude dál?

V průběhu následujících 14 dní vybereme z přihlášených uchazečů ty, co budou pozváni na pohovor. Poté pak rozhodneme, koho vybereme. S nástupem tedy (předběžně) počítej na přelomu dubna a května.

Budeme se těšit!

Zdroj fotografie: Le BuzzUnsplash

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít