Kolekce Tray od Ethnicraft: dokonalá souhra tvarů

Kolekce Tray od Ethnicraft: dokonalá souhra tvarů

16.12.
2020

Dominika Švandová, Eliška Koukalová

Prostor pro kreativitu a personalizaci nábytku otevírá variabilní kolekce Tray od značky Ethnicraft. Najdete v ní stolky s tácy různých tvarů i velikostí, které spolu můžete nekonečně kombinovat, a vtisknout tak každému opravdu osobitý styl. Díky preciznosti designu tvoří naprostou symbiózu, proto na první pohled neodhalíte, že se jedná o dva kusy.

Základ kolekce Tray tvoří minimalistické konferenční stolky rozmanitých velikostí a tvarů – od kulatých, přes obdélníkové, oválné až po čtvercové. Ke všem tvarům příhodně sedí také tácy, které rovněž najdete v kolekci Tray. Některé stolky se navíc dají koupit v setu po dvou, takže si s vymýšlením konečného stylu užijete dvakrát tolik kreativity.

Ethnicraft Tray

Ethnicraft Tray

 

Symbióza nábytku 

Nabízí se hned několik možností, jak spolu tácy a stolky kombinovat... Vzhledem k preciznímu zpracování budou stolky tvořit zajímavé celočerné solitéry, pokud se ale rozhodnete vdechnout jim o něco více barvy a vzoru, můžete umístit tác třeba jen na jeden stůl ze setu. Nebo si táců pořídit více a měnit je podle právě převažujících preferencí. 

Ethnicraft Tray

 

Tácy jsou navrženy tak, aby dokonale korespondovaly s rozměry stolků. Proto při umístění na stůl působí jako jejich součást. Díky tomu tak snadno získáte dojem, že máte doma zcela nový kus nábytku, kdykoliv budete mít náladu na změnu.

stolky-Tray

 

Umělecký rukopis

Za originálním nápadem i motivy, které zdobí podnosy mnoha provedení, stojí designérka a umělkyně Dawn Sweitzer. I když se do její práce odráží jasný rukopis, nenechává se v tvorbě ničím omezovat. Proto také pod jejíma rukama vznikají kusy nábytku, textilie, svítidla i obrazy. 

Ethnicraft Sweitzer

Ethnicraft Tray

 

V kolekci Tray se rozmanitost umělecké tvorby odráží především v motivech jednotlivých táců. V abstraktních a geometrických vzorech můžeme hledat otisk odlišných kultur, kterými se Sweitzer nechala inspirovat při svých cestách Evropou. 

Umělkyně v současnosti žije v Americe, kde tvoří pro svou vlastní značku Notre Monde fungující pod značkou Ethnicraft. Díky dlouhodobé spolupráci mezi umělkyní a belgickou značkou se kolekce Tray neustále rozrůstá o nové nevšední kousky.

Ethnicraft Tray

Stejně jako odkládací stolky, i tácy Tray fungují také samostatně jako pomocníci do kuchyně nebo nevšední dekorace. Ať už tedy hledáte jedinečný dárek pod stromeček nebo nové vybavení vašeho bydlení, neváhejte prozkoumat celou nabídku kolekce Tray.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Kolekcia Tray od Ethnicraft: dokonalá súhra tvarov

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít