Jídelna podle značky Bolia

Jídelna podle značky Bolia

01.10.
2019

Dominika Švandová

Jídelna není jen místem, kde si můžete v pohodlí vychutnat dobré jídlo, ale také místem pro setkávání s rodinou a přáteli. Buďte proto při volbě jídelního stolu, který je ústředním bodem každé jídelny, opravdu vybíraví. Vsaďte na kvalitu a nadčasový design – charakteristiky, kterými se mohou pochlubit jídelní stoly značky Bolia.

Značku Bolia jsme vám představili především jako jedničku v pohovkách, pravdou však je, že tato dánská značka nabízí celou řadu špičkového designu napříč nábytkem, svítidly a doplňky. V sortimentu značky najdete často kousky vyznačující se nápadnou jednoduchostí i ty, které naopak zaujmou nezvyklým provedením. A přesně tak je tomu i u jídelních stolů Bolia, které se mohou stát základem pro vaši stylovou jídelnu v severském stylu. 

Kreativní: Peyote

Hledáte nápaditý stůl, který bude v jídelně vynikat? Stůl Peyote zaujme neobvyklou podnoží inspirovanou přírodou, konkrétně proměnlivostí a tvary listů. Stůl, který navrhlo pro značku Bolia italské studio E-ggs, se tak díky svému organickému designu s kapkou elegance stává nepřehlédnutelným kusem nábytku, ke kterému stačí vybrat jednoduché jídelní židle a nadčasovou sadu nádobí – třeba jídelní set New Norm Dinnerware od Menu.

Peyote

Peyote

 

Rozkládací: Yacht

Jídelní stůl Yacht bude skvělou volbou pro všechny, kteří se rádi setkávají s rodinou a přáteli u dobrého jídla. Obavy z nedostatku místa s ním totiž můžete hodit za hlavu! Ke stolu můžete dokoupit až čtyři prodlužovací desky, pomocí kterých stůl prodloužíte z původních 210 až na 410 cm, a tak k němu pohodlně usadíte deset lidí. Yacht navrhlo designŕské studio Glismand & Rüdiger v jednoduchém skandinávském stylu. Jeho charakteristický vzhled utváří zaoblené hrany a jednoduchá podnož z dubového dřeva v podobě válcovitých či kuželovitých nohou. 

Yacht Bolia

Yacht Bolia

 

Minimalistický: Graceful 

Při navrhování stolu Graceful se designér Michael H. Nielsen řídil myšlenkou "méně je více." Detaily stolu jsou proto omezeny na minimum a nechávají vyniknout působivému zpracování a kvalitě materiálu, kterým je dubové dřevo. Díky jednoduchosti jídelního stolu se nemusíte obávat zvolit výraznější svítidla, jako jsou závěsná svítidla Balloon, nebo interiér doplnit jedinečnou komodu s pletenými lanky Cord

Graceful

Graceful

Bolia Graceful

 

S lavičkami: DT

DT je kolekce stolů a lavic v několika velikostních i barevných provedeních. Stoly DT nabízí nejen designově zajímavý prvek v podobě jednoduché, přesto nápadité podnože, ale především kvalitu a funkčnost. Desku vyrobenou z masivního dřeva lze rozšířit, a získat tak mnohem více prostoru. Zakoupením speciálních prodlužovacích dílů rozšíříte menší stoly DT18 ze 180 cm na 330 cm a větší stoly DT20 z původních 220 cm na 420 cm. Díky lavicím laděným ve stejném designu docílíte velmi snadno příjemně uceleného prostoru

DT

DT

Podlehli jste čistému severskému stylu naší nové značky? Prohlédněte si další designové kousky Bolia.

Ste zo Slovenska? Prejdite na Jedáleň podľa značky Bolia

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít