Bolia: jednička v pohovkách na DesignVille

Bolia: jednička v pohovkách na DesignVille

06.08.
2019

Dominika Švandová

Seznamte se s Bolií, značkou, která rozšiřuje naši nabídku o nové designové kousky v severském stylu. Bolia přináší novinky také do kategorie pohovek, které patří mezi její bestsellery. Pojďme se podívat na ty nejlepší z nich!

Design, řemeslo, funkčnost, udržitelnost – to je Bolia. Dánská nábytkářská značka nabízí designové kousky, které jsou nejen krásné, ale také kvalitní a nadčasové. Pochlubit se může nábytkem i doplňky, které jsou ručně vyráběné v Dánsku nebo v dalších zemích Evropy. Často pracuje s přírodními materiály jako jsou masivní dřevo, vlna, mramor nebo kůže. A zatímco některé kolekce se vyznačují severskou jednoduchostí, Bolia se nebojí ani barevných kontrastů a nečekaných kombinací.

Jednou z vlajkových lodí značky Bolia jsou nepochybně pohovky. Bolia nabízí nejen širokou škálu kolekcí, ale také nekonečné množství variací, ať už se zaměříme na tvar, velikost či čalounění. V jejím portfoliu najdete dokonce i rozkládací pohovky, které nám dosud v nabídce chyběly. Pojďme si tedy představit tři pohovkové bestsellery naší nové značky.  

Pohovky Scandinavia

Pohovky Scandinavia jsou klasické pohovky, které dokonale vystihují severský styl. Pohovky, které pro Bolii navrhla společnost Glismand & Rüdiger, mají rám z masivního dřeva a precizně, z obou stran čalouněné polštáře. Představují tak prakticky nesmrtelný kus nábytku. Područky pohovek mají navíc extra polstrování pro ještě větší pohodlí. Pod polštáři najdete exkluzivní podšívku a mírně zvýšenou hranu, která zabraňuje tomu, aby polštáře nešikovně sklouzávaly. Nohy jsou k dispozici v několika různých materiálech a ve dvou výškových variantách, zatímco polštáře se vyrábí s dvěma typy výplně a mohou být pokryty vlnou, kůží, velurem nebo jednou z četných nábytkových tkanin. Výsledkem je zcela jedinečná pohovka, a to jak z hlediska výroby, tak vzhledu.

bolia-scandinavia

bolia scandinavia

bolia scandinavia

bolia-scandinavia

Pohovky Cosima

Měkké, pohodlné, flexibilní. Pohovky Cosima jsou dílem německého designérského dua KaschKasch. Jde o modulární pohovky, které v sobě spojují nekompromisní pohodlí spolu s možností libovolně kombinovat několik modulů. Těch je celkem sedm a mohou stát také samostatně. Design s jednoduchými geometrickými liniemi je nejen potěšením pro oko, ale nabízí i praktické využití – čtvercový hřbet a loketní opěrka mají ideální tvar i šířku, které umožňují odložení podnosu s občerstvením, nápoji, kávou nebo mohou fungovat jako podpěrka pro notebook. Posezení s řadou Cosima je tak ještě komfortnější. 

cosima bolia

bolia cosima

bolia cosima

Pohovky Noora

Řada s názvem Noora je další kolekcí modulových pohovek, která zaujme zajímavým zvýrazněným lemováním. Modulový systém, díky kterému si poskládáte pohovku nejlépe vyhovující vašim potřebám, nabízí nekonečné množství možností. Je tedy jen na vás, zda zvolíte menší dvojmístné posezení nebo například pětimístnou rohovou pohovku. Ať už ale vyberete jakkoliv, můžete si být jisti, že díky pevnému rámu a velkým nadýchaným polštářům zažijete s pohovkou Noora maximální pohodlí. 

bolia-noora

bolia-noora

noora bolia

Pohovky Bolia dodáváme v celé řadě potahových materiálů - v látkách na bázi sametu, vlny nebo v celé řadě různých potahovin, které jsou směsí přírodních a polyesterových vláken. Všechny vzorky vám rádi ukážeme v našem showroomu DesignVille. Tak se k nám stavte!

Uchvátily vás pohovky od Bolie tak jako nás? Prohlédněte si jejich kompletní nabídku.

 

Ste zo Slovenska? Prejdite na Bolia: jednotka v pohovkách

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít