Interiér v pastelových barvách

Interiér v pastelových barvách

28.04.
2018

Katka Horáková

Prestižní architektonický atelier Rules Architekti je autorem návrhu vzorového bytu v bratislavském rezidenčním projektu Blumentál. A protože DesignVille přispěl do tohoto projektu několika nábytkovými kusy, svítidly i doplňky, rozhodli jsme se vám tento nádherný interiér představit blíže.

S výzvou v podobě netypického půdorysu bytu si Rules Architekti poradili bravurně a z nepravoúhlé dispozice udělali přednost, která dělá tento byt jedinečným. Bytu dominuje kuchyňská linka v odstínu "dusty green", která plynule přechází do bloku šatních skříní v předsíni a tvoří tak jeden kompaktní celek, který ukrývá koupelnu i spíž.

Vzorový byt v projektu Blumentál - Rules architekti

Zelenkavé odstíny se v bytě opakují na doplňcích jako jsou mechově zelené mlýnky na koření nebo váza Elevated. Studené odstíny dokonale vyvažuje barevný akcent v podobě jídelních židlí Beetle od Gubi v odstínu "sweet pink". Černě lakovaná podnož židlí ve tvaru broučích nožiček zase dokonale ladí s lustrem Franklin.

Vzorový byt v projektu Blumentál - Rules architekti

Vzorový byt v projektu Blumentál - Rules architekti

Dětskému pokoji dominuje příjemná tapeta se vzorem Terrazzo. Jako centrální osvětlení byl zvolen skládaný lustr Norm 03 značky Normann Copenhagen. Židli Vitra Tip Ton vídáváme ve studentských pokojích často - při práci u stolu se židle nakloní na přední "seseknutou" hranu a udržuje tak páteř v ergonomické pozici. Pozornému oku neuniknou ani doplňky - organizér S-Tidy nebo stylové kancelářské doplňky z kolekce Daily Fiction.

Více fotografií z tohoto nádherného interiéru najdete na webu architektonického studia Rules

Zdroj: s laskavým svolením Rules Architekti

Ste zo Slovenska? Prejdite na Interiér v pastelových farbách

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít